Gračanica u znaku tenisa

TSS organizovao besplatan tenis za decu

Decu iz Gračanice obradovao je teniski „karavan“ koji je prošle nedelje stigao u njihov grad. U okviru trodnevne proslave Dana opštine Gračanica (Mala Gospojina, 21. 9. 2018), u organizaciji NIS-a i Teniskog saveza Srbije (TSS), preko 400 mališana učestvovalo je u besplatnim školama tenisa održanim na više lokacija u gradu. Kroz igru i druženje, deca su, uz pomoć stručnih trenera i opreme prilagođene njihovom uzrastu, učila pravila „belog sporta“.
Ovaj teniski spektakl je ujedno bio i prilika da mali teniseri pokažu svoj takmičarski duh i fer-plej, ali i da sa svojim vršnjacima odigraju pravi teniski meč. U znak zahvalnosti na učešću i timskom duhu , učesnicima su podeljene medalje i diplome.
Besplatne škole tenisa za decu NIS i TSS organizuju već osam godina širom Srbije sa ciljem popularizacije sportskih vrednosti, kulture nenasilja u sportu kao izuzetno važnom elementu u zdravom razvoju dece. Kompanija NIS u okviru svog korporativnog slogana „Budućnost na delu “ na ovaj način aktivno promoviše zdrav način života kod najmlađih i njihov pravilan razvoj.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *