Вучић: Победа чиста као суза

Веома сам поносан на чињеницу да смо добили огромно повререње грађана Србије и од 3.700.000 изашлих на биралишта наше је око 2.035.000 гласова, рекао је лидер СНС-а у првом обраћању после објављивања првих резултата избора.

Александар Вучић је, на конференцији за медије у седишту Српске напредне странке, рекао да је важно да је “победа чиста као суза, да није мала разлика”. 

“Добио сам 12 одсто више гласова, око 430.000 гласова више него сви остали кандидати заједно”, рекао је лидер СНС-а и додао да је нестваран осећај добити толики број гласова у првом кругу. Нагласио је да је веома поносан на чињеницу да је добио огроман број гласова у условима који су били све само не лаки.

“За нас је ово важан дан и важно је да се показало у ком смеру Србија жели да иде”, напоменуо је Вучић. Србија је јака, Србија је снажна и биће још јача, рекао је Вучић и поручио да “морамо да верујемо у себе”. 

Вучић је захвалио свим грађанима Србије, наводећи да је већински победио и у Новом Пазару, Тутину, Сјеници и у местима где већински живе Мађари.

“Посебно хвала Коцељеви, Дољевцу, Жагубици, свуда је преко 80 одсто гласова за нас. У местима Бласник и Сиге добили смо 95 одсто гласова”, рекао је Вучић. 

Премиjер и изабрани председник Србиjе изjавио jе вечерас да ће нова влада бити формирана у наредна два месеца.

“Влада ће бити формирана у наредна два месеца, два месеца и коjи дан”, рекао jе Вучић на конференциjи за новинаре у седишту странке, у првом обраћању после избора, на коjем jе обjавио победу.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *