Vučić: Pobeda čista kao suza

Veoma sam ponosan na činjenicu da smo dobili ogromno povrerenje građana Srbije i od 3.700.000 izašlih na birališta naše je oko 2.035.000 glasova, rekao je lider SNS-a u prvom obraćanju posle objavljivanja prvih rezultata izbora.

Aleksandar Vučić je, na konferenciji za medije u sedištu Srpske napredne stranke, rekao da je važno da je “pobeda čista kao suza, da nije mala razlika”. 

“Dobio sam 12 odsto više glasova, oko 430.000 glasova više nego svi ostali kandidati zajedno”, rekao je lider SNS-a i dodao da je nestvaran osećaj dobiti toliki broj glasova u prvom krugu. Naglasio je da je veoma ponosan na činjenicu da je dobio ogroman broj glasova u uslovima koji su bili sve samo ne laki.

“Za nas je ovo važan dan i važno je da se pokazalo u kom smeru Srbija želi da ide”, napomenuo je Vučić. Srbija je jaka, Srbija je snažna i biće još jača, rekao je Vučić i poručio da “moramo da verujemo u sebe”. 

Vučić je zahvalio svim građanima Srbije, navodeći da je većinski pobedio i u Novom Pazaru, Tutinu, Sjenici i u mestima gde većinski žive Mađari.

“Posebno hvala Koceljevi, Doljevcu, Žagubici, svuda je preko 80 odsto glasova za nas. U mestima Blasnik i Sige dobili smo 95 odsto glasova”, rekao je Vučić. 

Premijer i izabrani predsednik Srbije izjavio je večeras da će nova vlada biti formirana u naredna dva meseca.

“Vlada će biti formirana u naredna dva meseca, dva meseca i koji dan”, rekao je Vučić na konferenciji za novinare u sedištu stranke, u prvom obraćanju posle izbora, na kojem je objavio pobedu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *