НИС на виртуалном сајму запошљавања

nis-novi-sadБеоград, 20. октобар, 2016.

Компанија НИС и ове године, трећи пут заредом, наступа на регионалном онлајн сајму запошљавања „Виртуални дани каријере и знања“ који се одржава до 26. октобра на интернет адреси www.dankarijera.com .

Штанд НИС-а је и ове године доступан посетиоцима сајма за детаљне информације о компанији и њеним основним делатностима, а сви заинтересовани ће имати прилику да се информишу о слободним радним местима у компанији.  У оквиру овогодишњег представљања НИС-а, посетиоци ће такође моћи, путем електронске поште, да поставе питања представницима компаније, као и да се кроз галерију фотографија, видео презентације и промотивне материјале ближе упознају са условима рада у НИС-у, који је у самом врху најпожељнијих послодаваца у Србији.

Организатори манифестације су три најпосећенија портала за запошљавање и образовање и региону – српски сајт poslovi.infostud.com,  MojPosao.net из Хрватске, као и Posao.ba из Босне и Херцеговине.

На прошлогодишњем виртуалном сајму запошљавања штанд НИС-а био је један од најпосећенијих, а компанија и ове године очекује велики број посетилаца и заинтересованих који у НИС-у виде пожељног послодавца и право место за примену својих знања и вештина.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *