Николић: Напад на Вучића одраз лоших односа у БиХ

Председник Србиjе Tомислав Николић изjавио jе данас да напад на српског премиjера Aлександра Вучића у Поточарима, коjи jе означио као покушаj линчовања, представља одраз лоших односа у БиХ и показатељ мишљења поjединих бошњачких политичара и верских вођа о Србима.

“Покушаj линчовања председника Владе Србиjе jе одраз лоших, скоро неприjатељских, односа у БиХ и jасно показуjе шта о Србима као народу мисле поjедини бошњачки политичари и верске вође”, изjавио jе Николић а саопштила Служба за сарадњу са медиjима председника Републике.

Николић наводи даље да jе Вучић нападнут зато што jе представљао Србиjу и што jе “дошао са руком испруженом у знак помирења”.

“Нико не сме да остане равнодушан пред дивљаштвом коjе jе личило на напад на српске сватове 1992. године. Aко jе потребна изузетна храброст да би се отишло у приjатељску посету, онда се поставља питање шта jе тек неприjатељство”, навео jе Николић и честитао Вучићу на храбрости и његовом обезбеђењу на оданости.

Председник Србиjе истиче даље да Србиjа своj став према другим народима и државама неће да мења, “он остаjе приjатељски, други треба да се замисле над оним што чине или су учинили свађаjући нас 20 година после грађанског рата“.

2 коментара

 1. Докле ћемо бити слепи и поред здравих очију, бистрог ума и здраве памети, та писмени смо, а како онда да неможемо прочитати поруке које
  нам шаљу они код којих стремимо. Поруке су све јасније и јасније,
  ова задња порука ,напад на премијера Вучића је нај јаснија. Позван је и отишао као пријатељ да искаже саосећање породицама који изгубише
  своје најмилије у бесмисленом рату, да пружи руку помирења.Умало да
  изгуби свој живот од инструисане руље од оних који су и завадили наше народе. Поново нас свађају, поново желе да се међусобно убијамо. Прочитали смо их, окренимо се доказаним пријатељима који
  нас очекују, “Западна демократија” нам је послала јасну поруку нетрпељивости и то врло опасну. Са њима само здраво за здраво, танте за танте, и то је све.
  Пођимо пријатељима, на исток одакле сунце долази доносећи светло и топлину и сигурност опстанка, сигурност живљења.—-милан

 2. Драган

  ШЕШЕЉ:
  “Сав белосветски шљам, који се данас окупио у Сребреници, просто
  се надметао у антисрпској мржњи тврдећи да се у Сребреници десио геноцид.“

  И у Београду је било домаћег шљама који је подржавао тај беловсветски шљам – “ЖЕНЕ У ЦРНОМ“, НАТАША КАНДИЋ, СОЊА БИСЕРКО И СВИ ИНИ ЛИКОВИ КОЈИ ИХ ПОДРЖАВАЈУ – ЧЕДА ЈОВАНОВИЋ ВУК
  ДРАШКОВИЋ, НЕНАД ЧАНАК, СОЊА ЛИХТ И ОСТАЛИ СРБОМРСЦИ
  КОЈИХ ПОБРОЈАТИ НЕ МОЖЕШ!!!
  И тај домаћи шљам, и те како доприноси распиривању атмосфере из
  1992 – када оно беху побијени СРБСКИ СВАТОВИ НА БАШЧАРШИЈИ.
  Ни Алекасндар Вучић, а ни Томнислав Николић не помињу тај домаћи шљам који је из Београда подгревао атмосферу ЛИНЧА /А МОЖДА И ЛИКВИДАЦИЈЕ/?!
  Нико из тог поменутог, домаће,г шљама није се јавно огласио и осудио напад на председника Србије, а тиме и на државу Србију и сав српски народ?!
  Дакле, и активности тог домаћег шљама, овде у Србији, престоном гараду Београду, су били оркестрирани, организовани и подржавани од иностраних наредбодаваца, доказаних непријатеља Бога и Човека!

  Драган Славнић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *