Хаос у Подгорици, прекинут меч Црна Гора – Русија

Меч у Подгорици прекинут после серије инцидената. Бакљом погођен руски голман Игор Акинфејев, који је одмах пребачен у болницу. Хулиган који га је погодио је ухапшен. Утакмица је, коначно, прекинута после другог изгреда и одлуке делегата Уефе. Пре меча, руски навијачи покушали да запале заставу САД. Резултат 0:0.

Црна Гора је шокирана понашањем навијача на утакмици против Русије у Подгорици, коју је делагат Уефе прекинуо после серије инцидената. Руски голман у болници пошто је на почетку меча погођен бакљом.

Утакмица је почела великим скандалом, јер је голман Русије Игор Акинфејев погођен бакљом после свега минут игре. Голман је одмах пребачен у болницу, а црногорски навијачи су, како се чини, сами ухватили изгредника и предали га полицији. Прекид је трајао 35 минута.

Акинфејева је заменио Подигин, а инцидент с почетка меча је значајно утицао на квалитет игре, па Црна Гора у првом полувремену није створила ни једну шансу. Руси су, пак, имали неколико изгледних прилика, попут Кокорина који је у 35. минуту избио са, Кокорин је био сам испред Полексића, али је са пет метара успео да промаши.

На полувремену, уследили су нови нереди на трибинама, јер су се црногорски и руски навијачи гађали столицама. Страсти су се смириле, али је пауза трајала нешто дуже, јер су делегат и представници две репрзентације већали да ли да се меч уопште настави.

Спикер на стадиону под Горицом је у неколико наврата упозоравао публику да је меч на ивици прекида, те да ће и најмањи инцидент значити крај сусрета.

У 67. минуту досуђен је сумњив пенал за Русију, али је Полексић одбранио Широкова.

Утакмица је прекинута одмах после пенала, јер је Комбаров пријавио да је погођен предметом баченим са трибина. Дошло је и до кошкања навијача два тима. , а судија је без размишљања прекинуо меч.

Резултат у тренутку прекида меча, уколико то некога уопште и занима, био је 0:0.

5 коментара

 1. Да стварно је хаос у главама ново компоноване нације по угледу НАТО-ИМПЕРИЈЕ у само прошлих сто година преобразише се од Срба и Русо-фоба до несрба и оворених мрзитеља Руса. Како је то могуће у
  тако кратком времеском периоду. МОГУЋЕ. Од изразито наклоњених комунистичкој идеологији по броју чланова КПЈ они су у највећем броју. Од броја логораша ГОЛОГ ОТОКА они чине највећи број. И сад
  се поставља питање где су ЊЕГОШЕВИ СРБИ. Мој скромни одговор у онима који срушише ЊЕГОШЕВУ КАПЕЛУ и подигоше Мештровићу маузолеј
  слично урадио и Краљ Александар на Авали такође подиго маузоле свом масонском брату Мештровићу.

 2. Ciljevi NATO PAKTA su,najmanje:
  1.vojni,da izbiju na granice Rusije,i
  2.politicki,da sve iza te linije,bude ANTIRUSKO,i Sirija,I SRBIJA.
  A tada ce mo doci u realnu situaciju,da Srbija salje vojsku na granice Rusije,POD NATO PAKTOM…A DA HRVATSKA,U NATO TENKOVIMA,UDJE U SRBIJU,”RADI ZASTITE SVOJIH EKONOMSKIH INTERESA”,da zastiti fabrike,”BAKINU TAJNU”…i sve redom,sto je Tadic-Nikolicev rezim,PREDAO HRVATIMA.
  Nikolic ce sve uciniti da ispuni NATOVSKA OCEKIVANJA.
  Nikolic je glavni realizator natovske politike u Srbiji.
  Nikolic je glavni kreator Briselskog sporazuma.
  Nikolic je sam obesio macku o rep,sopstvenu PLATFORMU O KOSOVU.
  Nikolic je sam obesio macku o rep,sopstveni princip,jedino moguc…da NISTA NIJE DOGOVORENO,DOK SVE NIJE DOGOVORENO.
  Nikolic ne reaguje,sto Srbi na Kosovu,bar na SEVERU KOSOVA,nemaju ZSO,a potpisali su predaju Kosova Pristini.
  NIKOLIC NI NA STA EFEKTIVNO,NE REAGUJE…
  I ZATO,SADA IDE SAM U MOSKVU,A MOZDA MU USKORO KREIRAJU,DA SLEDECI PUT POVEDE…
  NAORAZAN SRPSKI NATO KORPUS…PROTIV RUSIJE?!
  I OTICI CE!!!

 3. Хаос у главама. Коментар Гос, Мајка нема никакве везе са утакмицом господо из уредништва нашег Печата.

 4. “Izvini Radoslave,sto me nisi razumeo”.
  Tvoja dva komentara pocinju sa “haos u glavama”…meni to ne smeta,to je bas kreativno.
  Ti si govorio o NATO i Njegosu,a ja,shvatajuci te,o NATO i Tomi.
  Mislim da Toma moze u ovom momentu vise da uradi,dobro ili lose,nego i sam Njegos…
  Ali,pomocicu ti,da razumes zasto si spominjao NATO i Njegosa,a bila je samo fudbalska utakmica…ukratko.
  Na slici se vide srpske i ruske zastave,zajedno.
  Ono sto nema u vesti je,da su Srbi i Rusi,pre utakmice,na ulicama skandirali o prijateljstvu i bratstvu Srbije i Rusije,skandirali su KOSOVO JE SRCE SRBIJE…
  Ta atmosfera se prenela na stadion,pa su Crnogorci,u skladu sa decenijskom antisrpskom i sve otvorenijom antiruskom politikom svoje vlasti,napravili sta su napravili…
  E ,to je ona nit,zasto si ti,”video NATO i Njegosa”,a potom ja,NATO i Tomu…
  Svakako se necu sa tobom “kaciti”,jer je opasno,ako me ne razumes…
  A to,sto kazes da je Pecat “tvoj”,nama koji se ovde duze nalazimo od tebe,I POZIVAS NESTO REDAKCIJU…kao da si,bre,neka TUZIBABA?

 5. Хаос у главама није код Гос, Мајка већ код оних што посташе анти Срби и анти Руси. Потпуно се разумемо Гос, Мајк и нисам тужиба већ по убеђењу МОНАРХИСТА Краља Петра ОСЛОБОДИОЦА а имам велику резерву према Александру Ујединитељу. Питање дали Николић, Вучић могу смеју било ишта учинити добро за ово мало Србије. Искрено речено могли су јер су добили већину у СКУПШТИНИ СРБИЈЕ нису зашто нису мораће једног дана положити рачуне о свом “РАДУ”или нераду.Зашто испуњавају све што је урадио ЖУТИ-КАРТЕЛ,и зато им је велики пријатељ Кирби,Блер,Меркелова ииии.А Русију гурнули под тепих.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *