ДСС: Са београдским расписати ванредне парламентарне изборе

БEOГРAД- Демократска странка Србиjе (ДСС) сматра да jе у интересу грађана Србиjе да се заjедно са изборима у Београду распишу и ванредни парламентарни избори, изjавио jе данас портпарол ДС С Петар Петковић.

Oн jе на конференциjи за новинаре рекао да jе уместо штетних и по Србиjу погубних “лажних” избора на Kосову 3. новембра потребно расписати ванредне парламентарне изборе на коjима би грађани коначно одлучили у ком правцу желе да Србиjа иде.
“Потребно jе да грађани коначно одлуче да ли су за поданички однос према EУ, за бриселски споразум, за Споразум о стабилизациjи и придруживању и за све што доноси Српска напредна странка (СНС) или су за то да се подвуче црта и окрене нови лист, да грађани изаберу државотворну политику ДСС, политичку неутралност коjа значи стављање ван снаге преговара за улазак
Србиjе у EУ”, рекао jе Петковић.

Oн jе рекао да jе Д С С задовољна сменом градоначелника Драгана Ђиласа и тиме што ће уследити и ванредни избори у Београду, али jе навео да Демократска странка и Српска напредна странка воде исту политику да Eвропа нема алтернативу и да би Београђани поврење на изборима треба да даjу ДСС-у.
“Само ДСС води нормалну, доследну и аутентичну политику, за разлику од ДС и СНС коjе сматраjу да EУ нема алтернативу и да Србиjа мора по сваку цену да уђе у EУ”, рекао jе Петковић.

Oн jе додао да jе у Србиjи отворена озбиљна политичка криза потписивањем бриселског споразума, као и да jе земља у тешкоj економскоj ситуациjи, и оценио да све кризе могу да буду решене расписивањем ванредних парламентарних избора и успостављањем праве политике у интересу грађана Србиjе.

“Што пре буду расписани избори, то боље за Србиjу и српски народ”, рекао jе Петковић.

2 коментара

  1. Хтедосте рећи да је у интересу грађана Србије да се распишу нови избори и да на њима народ гласа за патриотску опцију то јест Вас, који се борите из фотеље.Замајавање, зајебавање Срба да се добије на времену до 3.новембра и да потонемо још дубље.Чиме мислите да убедите народ? Празном причом из фотеље? Колико лопова је изнедрила Ваша странка? Молим Вас поштедите нас.Салонски лакеји и филозофи не воде рат, а ми смо у рату и водимо борбу на живот и смрт, господо необавештени.Исто мислим и о осталим странкама.Странке су једно безумље и превара и добар начин за манипулацију нацијама и државама.Черече Либију, Србија ћути, черече Сирију, Србија ћути,.Ко мислиш да ти помогне Србијо?

    • @ Sladjana
      Jako bih volio da nisi u pravu, ………………ipak se DSS bori za nacionalne interese. Ne onakvom zestinom i nacinom kako bi mi zeljeli, ali, ali. Koliko jos ima patriotskih partija u srpskom parlamentu???? Kao parlamentarna stranka mogu da ucine mnogo vise, nego da su izvan parlamenta. To sto SRBIJA cuti u vezi sa Libijom, Sirijom …………to je jos jako dobro. Obzirom da im je propala “parada ponosa” sijedi kazna!!!Morati cemo “ponosnu paradu” konpenzirati vojnim prisustvom u pomenutim zemljama u korist S A D. Siguran sam da ce i to Vucic proglasiti velikim uspjehom VOJSKE SRBIJE i njega licno!!!!!!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *