НЕЋЕМО ПЛАЋАТИ ДАЖБИНЕ ПРИШТИНИ

Заменик директора Канцеларије Владе Србије за Косово и Метохију Крстимир Пантић рекао је у понедељак да Срби са севера Косова неће прихватити договор о наплати дажбина уколико новац буде ишао Приштини.

“Срби са севера Косова и Метохије то неће прихватити, без обзира да ли у томе имају подршку Владе Србије”, рекао је Пантић (СНС) за Б92 и додао да је једино прихватљиво да новац буде уплаћиван у неку банку у ЕУ и користи се за развој општина на северу Косова.
На опаску да износи исте ставове као неки представници опозиције, иако је функционер владе, Пантић је казао да има обавезу да, као председник општине Косовска Митровица, износи и ставове Срба са севера Косова.
Пантић је изразио да нико из Владе Србије неће прихватити да разговара са Србима са Косова који “не поштују своју државу”.
Заменик премијера Косова Слободан Петровић најавио је да ће се врло брзо сусрети са водећим званичницима Србије.
Пантић је рекао да су Срби са Косова који прихватају независност Приштине “само формално Срби”, али да заправо воде рачуна о “интересима независног Косова” и да нема разлога да се са њима разговара.

http://www.tvmost.com/

2 коментара

  1. Pobogu Panticu,pa ti si od 10 decembra u nezavisnoj drzavi Kosovo,koja je precutno priznata od strane Beograda….Kome ce ici naplate od dadjbina,to je najmanje vazno.Nije moi jasno da ste prihvatili granicu na Jarinju i novu vlast u Pristini.

  2. Pazite gde uplacujete svoje novce. Zapad je pohlepan i vrlo lako “zamrzava” tudje novce, koje nikada ne odmrzava, jer ih nemilice trosi. No, ….. sve vise padaju u rupu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *