Демаћи: Албанци уједините се за рат

Приштина – Албанци из Прешевске долине треба да покажу да су спремни за рат и да оставе по страни све неспоразуме, изјавио бивши политички представник ОВК Адем Демаћи. Како преноси дневник Епока е Ре, Демаћи је рекао да се без уједињења Албанаца из Прешевске долине, како назива део југа Србије, не може ништа урадити.

“То је споменик велике борбе коју је народ водио за своју егзистенцију и своја права. Они (албански лидери) треба да оставе по страни борбу за власт, да створе организам који их уједињује, јер подељени не могу ништа. Ту се ради о сто хиљада грађана и ако они нису спремни да погину, њима нико не може помоћи”, казао је Демаћи поводом најаве српских власти да ће срушити споменик ОВПМБ у Прешеву.  Демаћи је казао да Европа “само проба колико су Албанци спремни да се боре за своја права”.  Демаћи сматра да албански лидери треба за себе да траже иста права која Срби имају на Косову.
“Док су нас на Косову натерали да српској мањини дамо права које нико не свету нема, Европа сада изгледа да мисли да су Срби стварно небески народ, док су Албанци неки идиоти који могу да живе и у ропству и без икаквих права. Албанци треба да се организују на националном нивоу, да се зна ко командује, да буду једногласни у захтевима. Захтев је да добију иста права које имају Срби на Косову”, казао је Демаћи.  Према њему, и у Прешевској долини треба остварити принципе плана Мартија Ахтисарија, ако је циљ Европе да буде мирна и да мирни буду и Срби и Албанци.

 

Извор: Бета

6 коментара

 1. demaci naravno da ste idioto

 2. они, којима се много жури, постају веома нервозни ?! А можда су поверовали у мапе, које су се сада појавиле ??? Лажних пророка – као никад до сада, а Срби имају своје, проверене ?! Ваља бити опрезан, овај свет као да иде према великом лудилу ?!

 3. Ovi shiptari bi samo ratovali,kad imaju zaledjinu velikih sila,a kad dobiju po dupetu,e onda placu po svetu i govore kako su ugrozeni i kako im je Sloba kriv za sve.Kad ce jednom vec svetu doci iz dupeta u glavu i pohapsiti ubice,teroriste,prodavce oruzja,droge,belog roblja na Kosovu i Metohiji i da konacno zivimo svi ko ljudi,a Demacija vratiti u mishiju rupu,gde je i bio celog zivota.Cuj,on poziva na rat,ha,ha.

 4. Шипачка елита: огрезли робијаш са крвавим рукама до лактова, а ВРЛИ неизлечени комуњарац – само му ЈОВО КАПИЧЋ И ОЗНА ВАСИЉЕВИЋ хвале, па да буду “КАРИКАТУРЕ ПРОШЛОГ ВЕКА У СЛИЦИ – БЕЗ ПАМЕТИ И РЕЧИ, А СА ПРЕМНОГО ЗЛОДЕЛА”!
  Карактер-слика: пре подне мрзи себе,а поподне цео свет,а ПО НАУКУ ортодоксни и ордоносни ИСКОМПЛЕКСИРАНИ СРБОМРЗАЦ !
  Кад та СПОДОБА “прети” и “позива на рат” и “УЈЕДИЊЕЊЕ – ЗА РАТ”:
  – Б92 – ћути и НЕ СМЕ да ПИСНЕ…
  – кад “платиш” ПРОСТИТУТКУ – МУЧИ и РАДИ ПОСАО
  – сличност је намерна!
  Елем, “хоће језик право”, те и РОБИЈАШ О СЕБИ и СВОЈИМА нажврљуса једну-једину праву ИСТИНУ:
  -“док су албанци неки идиоти који могу да живе”(рекао ШИПЦИ,а “наши” накарадно-комуњарски шкрабатори превели непостојечи израз)!
  Даква “дубока МИСАО” окорелог робијаша. Што би рек’о НАШ Народ:
  – “какав НАУК таква и БЕСЕДА” !
  Ал’ МИ ЋУДИ еврохистерични Б92 – ди су сад изливи хистерије против ток доказаног СТАРКЕЉЕ-ПСИХОПАТЕ са “чином” у политичком врху шипачкоме, за ЗЛОЧИНАЧКЕ ПОРУКЕ И ПОБУДЕ И ПРЕТЊЕ СУВЕРЕНОЈ ЗЕМЊИ – и нај горе – ЦЕЛОМ НАРОДУ ?!!??????
  Шаљим – Б92 не ЋУДИМ ништа !
  Питајте ОНЕ код “ПЛАВОГ МОСТА” – оне ће Вам појаснити ЊУБАВ према СВОДНИКУ и ПОСЛУ !!!!!!

 5. u drzavi koja ima ljude od reci na celu,pogotovo ako je takav predsednik vlade,taj pozove u svom kabinetu tad itad u toliko i toliko sati sve te cuvene celnike(siptare)i kaze;gospodo nemam puno vremena za razgovor,zvao sam vas da vam kazem sledece;imate tri dana da sklonite taj kamen,u protivnom cu ja licno da ga sklonim.sastanak je zavrsen,izvinite zurim,e tako se radiako hoces da te cene i drzavu koju vodis,u protivnom brisu pod sa tobom,a sad jos Nikolic izjavljuje da srbi i siptari treba da se dogovore gde da stave spomenik.Neka ga postave kod tebe u dvoristu u kragujevcu Nikolicu.stvarno,dosta je!

 6. Devedesetih godina ovom šiptaru to ne bi palo na pamet da izjavi a i bila bi marginalna vest. Istina, bilo je kukavičkih zločina iz zasede, iniciranih spolja ali RAT … Toliko o OZBILJNOSTI države DO DVEHILJADITE!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *