СА ПРОТЕСТА У ЈАРИЊУ:ДА ОСТАНЕМО ДЕО СРБИЈЕ

Фото: ТВ Мост

Окупљеним грађанима који од јутрос протествују на месту где се граде објекти за примену Споразума о интегрисаном управљању прелазима обратили су се челници локалних самоуправа из четири Општине са севера Косова и упутили поруке да ће народ протествовати све док не добје гаранције да неће бити границе између Косова и централне Србије.

Председник Општине Зубин Поток Славиша Ристић подсетио је да „је синоћ Дејан Павићевић објашњавао српском народу да ће све исто бити само да ће се две стране приближити“.
„Није рачунао на нас и на овај народ, нека се приближе ми их чекамо, рекао је Ристић и додао“да на овом парчету свете српске земље, коју све три стране користе и покушавају да направе границу што им народ неће дозволити“.
Ристић је рекао да „српски домаћин никада није продавао земљу и кућу да би исхранио породицу већ ју је обрађивао и хранио је „.
Он је поручио Београду и Србији да“грађани неће одустати, не зато што су велике патриоте већ зато што другог избора немају“.
„Ми чувамо своју децу и породице , одустајањем од косовске земље треба да знају да одустају од српског народа. Рекао је он и додао да су и Срби са Косова део истог народа и то желе да остану.
Ристић је истакао „да ако мо 4745 дама опстајали и борили се до 10. децембра морамо сви да останемо овде па да видимо на тој ваги шта је прече датум за нека преговоре или судбина целог српског народа.
Председник Оптине Звечан Драгиша Миловић је поновио да народ неће границу између два дела Србије и додао да је договор са последњег састанка у кабинету председника државе да се народу каже истина о Споразумима постигнутим у Бриселу.
И потпреседници Општине Лепосавић и Косовска Митровица Радош Михајловић и Момир Касаловић позвали су на слогу и јединство српског народа и позвали представника власти и цркве да се на месту где грађани од јутрос протестују обрате народу и кажу да нће бити границе између два дела исте државе Србије.
На Јарињу је мирно а окупљен је велики број грађана.

Извор: ТВ Мост

4 коментара

  1. I sta reci nego izdaja zemlje od strane ovih vlastodrzaca izdajnika i sluge neprijatelja zemlje Srbije. Pod hitno narod Srbije na noge, da otkriju izdajstvo zemlje,a izdajnike na preki sud na celu sa poredsednikom Srbije,premijerom i sve ministre u vladi. Izabrati privremeno novog vodju naroda do novih izbora. Zaustaviti sva izdajstva koja su dosad ucinjena od strane ovih bestidnika izdajnika svog naroda i drzave.

  2. Sta se to desilo sa velikim predsednikom Nikolicem,ponosnim srbinom sumadincem, sto se ucutao, ni da bekne. Eh secam se kako se durio na izborima,lazuci narod, sve ce znati sta se desava kad on postane predsednik. Ama znace narod i sta su Tadicevi sve potpisali oko izdaje Kosova,a on morace da sve to ponisti,tako je nekad pricao bajke narodu. I muk od predsednika kao da ne postoji,nema ga. Uljuljkala ga CIA. A nekad kad je bio opozicija isao je da hrabri taj narod na licu mesta,drzao govore u Kos.Mitrovici. Sta se to desilo stobom Nikolicu, zasto dozvoljavas ovakve izdaje u koje i sam ucestvujes. Moraces to jednoga dana da odgovaras i objasnis narodu na sva postavljena pitanja, kada bude bilo javno sudjenje za izdajstvo zemlje. A onda sledi dozivotna u samici tebi i celoj vladi na celu sa Dacicem. Izdajice svoje zemlje i naroda tamo zavrsavaju.

  3. Nedajte se braco Srbi! Uz vas smo svi !

  4. Koja izdaja!Ovi nas sigurno guraju u rat,mozda i svetski…..Gavrilo Princip je sa nekoliko momaka zapalio planetu i pobedio!Tako ce biti i sada…Nece Srbin ropstvo,ni Tacija,ni NATO/a,ni EU,a ni izdaju u svojim redovima.Proci ce i ovo ludilo od globalista,ma nisu ni oni vecni.Zamisle li se oni koji podizu sada granicu izmedju Srbije i Kosova i Metohije,sta ce i kuda ce kad prodje ovo ludilo….11 godina petokolonasi su nekaznjeno prolazili za izdaju zemlje,pa misle stalno ce tako biti i imati zaledjinu globalista.Znaju li oni da zlocin nikada ne zastareva…Nikada nije kasno izvesti pred lice pravde one koji su kidnapovali Milosevica i zbog vlasti prodali ga NATO/Haskom tribunalu.Sta da kazem…izdrzite Srbi,nikada nam nije bilo lako,ali znajte da ce i ovaj puta pobediti dobro,to jest mi.Smrt fasizmu!!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *