25. јун – Дачић о влади после састанка са Николићем

БЕОГРАД – Лидер социјалиста Ивица Дачић ће одлуку о томе с ким ће формирати владу донети после разговора са актуелним председником Србије и бившим лидером напредњака Томиславом Николићем, пише данашњи “Блиц”.

Према сазнањима листа који се позива на неименовани извор близак СПС-у, кључни фактор у преговорима са социјалистима није шеф напредњака Александар Вучић, већ Николић, иако се званично повукао са места председника СНС-а.

Чека се да Дачић пресече, пише “Блиц”, истичући да је ситуацију додатно закомпликовала понуда СНС-а Дачићу да буде премијер, као и његов савез са лидером УРС Млађаном Динкићем.

“У ДС су се сада покајали што су пожурили са изјавом да сарадња са напредњацима не долази у обзир. Свима смета бахатост Дачића, али пошто су се већ определили за сарадњу са њим, немају куд. С друге стране, Дачић не искључује могућност савеза са СНС”, тврди извор “Блица”.

Извор: Танјуг

2 коментара

  1. Izgleda da g. Dacicu nisu saopstili da nije potreban za sastavljanje vlade “velike koalicije”- SNS&DS (a bez “otpisanog”).
    Srboljub Savic

  2. Mozes ti to Cicooooooo……….hajde Cico bre!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *