09. мај – Двери: Највећа изборна крађа до сада

БЕОГРАД – Покрет Двери критиковао је данас протекле изборе тврдећи да су били нерегуларни.

Члан управног одбора Двери Бошко Обрадовић изјавио је на ванредној конференцији за новинаре да је актуелна власт извршила “највећу изборну крађу и манипулацију у последњих неколико изборних циклуса у Србији”.

Обрадовић је додао да се “крађа гласова Двери наставља на свим нивоима” и истакао да се то показало на случају у Ужицу у коме је Градска изборна комисија објавила да су Двери прешле цензус, а после повукле ту коначну одлуку.

Он је такође најавио да ће Двери у четвртак организовати протест “за све који сматрају да су оштећени током ових избора”.

Према прелиминарним подацима Републичке изборне комисије, Двери су на парламентарним изборима освојиле 4,34 одсто гласова.

Извор: Танјуг

9 коментара

  1. Rušenje Dveri ispod cenzusa neće ništa pomoći vlasti. Samo će učiniti njhov pad jačim.

  2. DVERI SU POZVATE OD SVEVIŠNJEG da iznesu istunu na videlo sutra
    u ulici KRALJA MILANA. Sutra sve patriote i rodoljubi moraju i
    trebaju biti zajedno protiv ŽUTO-CRVENE OLIGARHIJE.!!

  3. Dveri su ovoga puta uzeli glasove DSS-u. Meni su licno dragi ali na taj nacin se ne moze zemlja izvuci iz krize. Treba ocuvati teritori i nacionalni identitet ali mora se imati program za obnavljanje privrede i ekonomije a to je na ovim izborima imao samo DSS. Mislim da i ova najavljena koalicija DS, SPS, LDP nece biti dugog veka. Puno je njih koji hoce da otkinu sto veci deo kolaca a takva vlada nece moci dugo da funkcionise.

  4. Najneuspešnijoj lopovsko koalicionoj vladi u istoriji Srbije nije dovoljno što su ovu državu i narod opljačkali i pokrali do gole kože to nije dovoljno pa su se drznuli da pokradu i ove izbore.Ako im to dozvolimo nema nam spasa.Ako im to dozvolimo onda kao narod treba i da propadamo i neka nas i dalje lažu i kradu.
    Neka se oni i dalje bogate, njihovi tajkuni i lopovski novopečeni bogataši a ti narode ćuti i trpi i plaši se te lopovske bratije.Da mogu naši preci ovo da vide prevrtali bi se u grobu.
    Oni su dali svoje živote da bi ova država opstala, a mi drhtimo od straha od stranih plaćenika i izdajnika.Zar ne vidiš narode šta se dešava u Grčkoj kojoj preti glad i možda građanski rat.Pa narode ovi nas vode u isti scenario samo je pitanje vremena kada će se to desiti.Možda se narode bojiš njihovih zaštitnika sa zapada koji ih sve više hvale kako mi sve više tonemo.Neboj se narode više trulog zapada čija trulež se širi Evropom, a jedan “navodno” veći deo našeg naroda veruje da nas tamo čeka med i mleko.Da bi okusili med i mleko moramo sami da sredimo našu državu,da oporavimo rasturenu i propalu ekonomiju, da pohapsimo sve one koji su u tome učestvovali.Srbiji trebaju hiljade kvadrata zatvora da bi smestili sve one kojima je tamo mesto.Prvo da počistimo sve smeće koje užasno smrdi po celoj Srbiji kako bi mogli krenuti bez smrada da spašavamo šta se spasiti dade.Na svetskoj sceni na delu je moderni fašizam.Čuli ste govor Vladimira Putina za dan oslobođenja od fašizma.Moraćemo dobro kao narod da razmislimo na koju stranu će mo se svrstati da ne bi platili skupu cenu.Da li možemo ostati neutralni kada se vrši pregrupisavanje na svetskoj pozornici.Ja ne znam odgovor na to pitanje ali on se nazire.Narode nemoj da se lepite kao muve na lepljivu traku sa koje se posle teško osloboditi.
    Narode nisi svestan u kom smeru se kreće današnji svet i ko je taj ko će braniti svetski mir i poredak, a ko je taj ko će ga uskoro vrlo ugroziti.Do tada mi će mo biti sve gladniji i siromašniji.Do koje granice smo spremni da trpimo.Rasplet će biti uskoro, a ako i ne bude to će biti samo prolongiranje naše agonije.Što više vremena izgubimo čeka nas sve veća agonija.Pa narode biraj sad.

  5. Aleksandar R.

    Slusajte braco,
    Zavrseno je sa kalkulacijama, SNS, DSS i Dveri moraju zajendo da izadju i da se obracunaju sa ovom strano-placenicko-lopovskom vlascu. Dokazu su mnogobrojni. Dveri su upravo izasli sa 6 konkretnih primera kradje a gospodin Tomislav Nikolic izlazi sa njihovim zapazanjima sutra. Ocigledno da ako ne odgovorimo brzo i advekatno da ce se ova kradja proglasiti legitimnom. Bilo je odmah sumnjivo puno stvari a posebno sto su svi odmah proglasili izbore uspesnim, legitimnim a DS kao pobednika. Ta prica provlaci se i do danas. Ocigledno je dobro planirana od strane ambasada i obavestajnih sluzbi a rezimski mediji su odredjeni kao izvrsioci.
    Svi svetski rezimski mentori pozivaju na sto brze formiranje vlade. Hteli bi na brzinu da love u mutnom. E pa nece moci.
    Zato svako ko je Srbin i Srpskoga roda neka se spremi za dugu i tesku bitku a ako zatreba i za 6. oktobar.

  6. Izborna krađa u Zaječaru – svi delovi (Video)
    http://vaseljenska.com/vesti/izborna-kradja-u-zajecaru-svi-delovi-video/

    EKSKLUZIVNO: Prvi primeri manipulacije glasovima za Dveri!
    http://dverisrpske.com/sr-CS/dveri-na-delu/2012/maj/prvi-dokazi-kako-su-pokradene-dveri.php

    http://twitter.com/#!/DveriSrpske/status/200240290576084992
    Na polovini materijala pregladanog iz Leskovca preko 500 listića za Dveri koji su poništeni naknadno

    Kako su u Novom Sadu varali romske glasače
    Ugradili nam kamere u olovke!
    http://www.kurir-info.rs/ugradili-nam-kamere-u-olovke-clanak-217036

    Nepravilnosti na izborima i u Aleksincu?
    http://vaseljenska.com/vesti/nepravilnosti-na-izborima-i-u-aleksincu/

    Niš: Pronađen džak sa izbornim listićima?
    http://vaseljenska.com/vesti/nis-pronadjen-dzak-sa-izbornim-listicima/

    Jasmina Vujić: Sve je urađeno da se srpska dijaspora spreči da glasa!
    http://vaseljenska.com/misljenja/jasmina-vujic-sve-je-uradjeno-da-se-srpska-dijaspora-spreci-da-glasa/

    evo kako Tadić vodi – tako što su raznim marifetlucima namjestili izbore

  7. Da ste presli cenzus usli biste u koaliciju sa DS-om,a posto niste pravite se postenjacine,koliko jos stranaka ce da se osnuje da bi rasuli glasove a posle izbora ih sakupljali u jedno,ovaj narod je izbezumljen totalno! Proci cemo i gore nego Grcka!

  8. Решењем Министарства унутрашњих послова (на чијем челу се налази Ивица Дачић) јутрос је забрањен за вечерас заказани протестни скуп Двери против Тадићеве изборне крађе

    http://www.vaseljenska.com/vesti/zabranjen-protest-dveri-nastavljamo-bunt-protiv-kradje/

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *