11. април – Јадранка Шешељ званично кандидат

БЕОГРАД – Републичка изборна комисија у среду је прихватила председничке кандидатуре Јадранке Шешељ коју је предложила Српска радикална странка и Чедомира Јовановића кандидата коалиције “Преокрет”.

За кандидатуру Јадранке Шешељ било је поднето 16.048 потписа, али је накнадно утврдјено да је правно ваљано 15.312 потписа.

Кандидатру Чедомира Јовановића потписима је подржало 11.249 градјана, а накнадно је утврдјено да је правно ваљано 11.006 потписа.

РИК је до сада прогласила шест председничких кандидата – Јадранку Шешељ, Чедомора Јовановића, лидера Демократске странке Бориса Тадића, лидера Социјалистичке партије Србије Ивицу Дачића, лидера Демократске странке Србије Војислава Коштуницу и Зорана Станковића кога су предложили Уједињени региони Србије.

Кандидатура за председничке изборе подноси се до 15. априла у поноћ.

Извор: Бета

Један коментар

  1. Gospođo ŠEŠELJ vi ste već do sada postali srpska heroina jer ste sačuvali porodicu i ostali verni svome mužu. Nešto što je najsvetije. Dotakli ste nebo kao žena , majka i supruga što zasigurno nije bilo lako.Ti oko vas su vukovi u jagnječoj koži želim vam sve najbolje. Čuvajte se.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *