04. април – Тадићева одлука добра, Дачић у другом кругу избора

БЕОГРАД – Лидер Јединствене Србије Драган Марковић Палма изјавио је данас да је одлука да се председнички избори одрже заједно са локалним и парламентарним добра јер ће омогућити уштеде и оценио да ће кандидат за председника листе СПС-ПУПС-ЈС Ивица Дачић ући у други круг избора.

Марковић је у изјави Танујгу подсетио да ће ЈС и ПУПС подржати Дачића.

“Ми очекујемо да Дачић уђе у други круг, јер је у свим анкетама проглашен за најбољег министра у Влади Србије. Постоји препорука грађана да је он радио добро и то ми даје за право да очекујем улазак у дрги круг”, рекао је Палма.

Он је оценио да је одлука председника Бориса Тадића да скрати мандат добра.

“Мислим да ће доста да се уштеди, познато је колико једна кампања кошта”, оценио је Палма који не очекује да ће се након расписивања председничких избора променити досадашњи ток кампање.

Извор: Танјуг

3 коментара

  1. а коферче_

  2. MUDAR KOMENTAR SKOLOVANOG COVEKA…skola ucenika u privredi.A da je FAKULTETSKI obrazovan..????JAGODINA BI BILA svajcarska AL u K….>>>

  3. Није он не школован он је само умишљен. Који бре Дачић дал сте нормални. Ова булумента треба једном за свагда да сјаше. Да имају имало стида завукли би се у мишије рупе. Ало људи који бре добар министар која влада који рогови у врећи.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *