30. март – Табаковић: узвратићемо инвестицијама и пословима

КРАЉЕВО – Потпредседница Српске напредне странке Јоргованка Табаковић рекла је вечерас у Краљеву да ова странка од српског народа тражи мандат за промене, а узвратиће повећаним инвестицијама и запошљавањем.

“После победе на изборима узвратићемо инфраструктурним пројектима кроз које ће грађани Србије наћи посао. Искреном борбом против корупције привући ћемо стране иневститоре и омогућити ново запошљавање”, рекла је Табаковићева на трибини СНС-а посвећеној економској ситуацији у земљи.

Она је критиковала начин на који је влада стимулисала отварање радних места тврдећи да је на тај начин потрошено око пет милијарди евра и да је за тај новац отворено “само 19.677 радних места”.

Табаковићева је рекла да гарантује да ће се закон о јавним набавкама, који је СНС написала као опозоциона странка, примењивати ако напредњаци дођу на власт као један од главних инструмената у борби против корупције.

“СНС вам гарантује да ће сиву економији увести у редован ток, да ће наплата пореза бити једнака за све и да ће пред судом сви грађани бити једнаки”, казала је Табаковићева.
Извор: Танјуг

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *