14. март – Илићево возило уништено

БЕОГРАД – Службено возило лидера Нове Србије Велимира Илића данас је потпуно уништено када је у њега на НИС бензинској пумпи ударио камион, а он је остао неповређен, јер се у том тренутку није налазио у возилу, саопштила је та странка која тврди да је реч о нападу.
Возач Илићевог службеног аутомобила Роберт Гамбарјан је повређен, наводи се у саопштењу.
НС од надлежних органа тражи да хитно открију “позадину напада”, као и да се Илићева “лична безбедност заштити како би био равноправан учесник предстојеће кампање”.
“Потпуно је несхватљиво да и поред свих упозорења из НС нико од надлежних није реаговао на интервју Дејана Стојадиновића, нападача на Илића, који је после две године пуштен из затвора, а изјавио је да се не каје због дела које је учинио и да би то поново урадио”, навела је НС.
У саопштењу се наводи да се инцидент догодио данас у 10.45 сати на НИС бензинској пумпи у Димитрија Туцовића.

Извор: Танјуг

2 коментара

  1. Previse je tu slucajnosti da bi se nekoliko napada tek tako desila, i to bas na Velju Ilica i to u jeku predizborne kampanje, najpravednije bi bilo da se u potpunosti preduzmu mere na rasvetljavanju ovog slucaja

  2. Василим

    Све случајно и све у центру града , као случајан удар карете у службено возило странке!

    Случајно је и онај робијаш послат у београд да песничи председника опозиционе странке у сред београда, баш у оперисану главу, случајно!

    Случајно је пре те операције, а после критике у Скупштини Србије, Илића у сред Београда на прагу једног стана, случајно мучки напао “неко” и тај “неко” није нађен од дана данашњег, случајно!После тог напада, Илић је имао неколико операција на глави, јер је то био случајни напад, и случајно су га окрзли!

    А кад се званичници службе јаве и потврде да је све случајно, па можда је и случајно, а можда и није!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *