14. mart – Ilićevo vozilo uništeno

BEOGRAD – Službeno vozilo lidera Nove Srbije Velimira Ilića danas je potpuno uništeno kada je u njega na NIS benzinskoj pumpi udario kamion, a on je ostao nepovređen, jer se u tom trenutku nije nalazio u vozilu, saopštila je ta stranka koja tvrdi da je reč o napadu.
Vozač Ilićevog službenog automobila Robert Gambarjan je povređen, navodi se u saopštenju.
NS od nadležnih organa traži da hitno otkriju “pozadinu napada”, kao i da se Ilićeva “lična bezbednost zaštiti kako bi bio ravnopravan učesnik predstojeće kampanje”.
“Potpuno je neshvatljivo da i pored svih upozorenja iz NS niko od nadležnih nije reagovao na intervju Dejana Stojadinovića, napadača na Ilića, koji je posle dve godine pušten iz zatvora, a izjavio je da se ne kaje zbog dela koje je učinio i da bi to ponovo uradio”, navela je NS.
U saopštenju se navodi da se incident dogodio danas u 10.45 sati na NIS benzinskoj pumpi u Dimitrija Tucovića.

Izvor: Tanjug

2 komentara

  1. Previse je tu slucajnosti da bi se nekoliko napada tek tako desila, i to bas na Velju Ilica i to u jeku predizborne kampanje, najpravednije bi bilo da se u potpunosti preduzmu mere na rasvetljavanju ovog slucaja

  2. Sve slučajno i sve u centru grada , kao slučajan udar karete u službeno vozilo stranke!

    Slučajno je i onaj robijaš poslat u beograd da pesniči predsednika opozicione stranke u sred beograda, baš u operisanu glavu, slučajno!

    Slučajno je pre te operacije, a posle kritike u Skupštini Srbije, Ilića u sred Beograda na pragu jednog stana, slučajno mučki napao “neko” i taj “neko” nije nađen od dana današnjeg, slučajno!Posle tog napada, Ilić je imao nekoliko operacija na glavi, jer je to bio slučajni napad, i slučajno su ga okrzli!

    A kad se zvaničnici službe jave i potvrde da je sve slučajno, pa možda je i slučajno, a možda i nije!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *