13. март – Приоритет СНС на изборима биће економија

фото: Архива

БЕОГРАД – Заменик председника Српске напредне странке изјавио је данас да ће приориотет напредњака на предстојећим изборима бити економија и да је најважније да се “Србија и Београд запосле”.
‘Најважнија ствар којом ће се Српска напредна странка бавити у кампањи је напредак економије, развој Србије, инвестиције и запошљавање, а актуелна власт је показала да те проблеме није способна да реши’, рекао је Вучић током посете фабрици “Рекорд” у Раковици.
Он тврди да је у Београду данас највиши степен незапослености у историји те да 25 одсто Београђана тражи посао.
У претходних 12 година, сматра Вучић, све што је било “кичма развоја Београда и Србије је уништено”, за шта су по њему одговорни ДС и њени коалициони партнери.
“Овде, у једној од некад најмоћнијих фабрика, данас не ради нико и не постоји ништа, а они који су фабрику купили су скупље продали гвожђе на отпаду него што су је платили у приватизацији”, рекао је Вучић.
Према његовим речима, ако СНС дође на власт испитаће све, по њима спорне приватизације, запослиће грађане Србије и обезбеди бољи инвестициони амбијент.
Обавеза напредњака, по Вучићу је, да се изборе против актуелне власти и да почну да мењању ствари у Раковици и Београду, Србији.

Извор: Танјуг

Један коментар

  1. NI RIJECI O KOSMETU. Izgleda da to za njih nije problem vec “rijesena stvar”.Svakako da je EKONOMIJA vazna predizborna tema, ali ako ti netko zeli “OTRGNUTI DESNU RUKU”, neces se brinuti sta ce biti za veceru toga dana…………….Ukoliko Toma, SNS “zamjeni” Borisa,DS, nista se nece promijeniti!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *