13. mart – Prioritet SNS na izborima biće ekonomija

foto: Arhiva

BEOGRAD – Zamenik predsednika Srpske napredne stranke izjavio je danas da će prioriotet naprednjaka na predstojećim izborima biti ekonomija i da je najvažnije da se “Srbija i Beograd zaposle”.
‘Najvažnija stvar kojom će se Srpska napredna stranka baviti u kampanji je napredak ekonomije, razvoj Srbije, investicije i zapošljavanje, a aktuelna vlast je pokazala da te probleme nije sposobna da reši’, rekao je Vučić tokom posete fabrici “Rekord” u Rakovici.
On tvrdi da je u Beogradu danas najviši stepen nezaposlenosti u istoriji te da 25 odsto Beograđana traži posao.
U prethodnih 12 godina, smatra Vučić, sve što je bilo “kičma razvoja Beograda i Srbije je uništeno”, za šta su po njemu odgovorni DS i njeni koalicioni partneri.
“Ovde, u jednoj od nekad najmoćnijih fabrika, danas ne radi niko i ne postoji ništa, a oni koji su fabriku kupili su skuplje prodali gvožđe na otpadu nego što su je platili u privatizaciji”, rekao je Vučić.
Prema njegovim rečima, ako SNS dođe na vlast ispitaće sve, po njima sporne privatizacije, zaposliće građane Srbije i obezbedi bolji investicioni ambijent.
Obaveza naprednjaka, po Vučiću je, da se izbore protiv aktuelne vlasti i da počnu da menjanju stvari u Rakovici i Beogradu, Srbiji.

Izvor: Tanjug

Jedan komentar

  1. NI RIJECI O KOSMETU. Izgleda da to za njih nije problem vec “rijesena stvar”.Svakako da je EKONOMIJA vazna predizborna tema, ali ako ti netko zeli “OTRGNUTI DESNU RUKU”, neces se brinuti sta ce biti za veceru toga dana…………….Ukoliko Toma, SNS “zamjeni” Borisa,DS, nista se nece promijeniti!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *