16. фебруар – Референдум показао да Тадић и Стефановић не заступају српски народ на Космету

Српска напредна странка није се мешала у доношење одлуке челника четири општине на северу Косова и Метохије да распишу референдум на коме ће се народ изјаснити да ли прихвата косовске институције. Резултат референдума, ипак показује да је народ потврдио да Борис Тадић и Борислав Стефановић не заступају интересе српског народа на Косову и Метохији, већ само сопствене и неколицине својих партијских другова.Управо зато, Српска напредна странка понавља апел режиму у Србији да прихвати учешће свих релевантних политичких чинилаца у решавању тешког косовског чвора, а не да својом лошом и непромишљеном политиком приморава Србе са севера Косова и Метохије да се окрећу против сопствене владе и председника. Само договореном и јединственом политиком можемо сачувати наше националне и државне интересе, а глас Срба са севера Косова и Метохије нико не сме и не може да занемари.

Извор: СЛУЖБА ЗА ИНФОРМИСАЊЕ СРПСКЕ НАПРЕДНЕ СТРАНКЕ

5 коментара

  1. tacno … a kada bi “prosrpske” rezimlije imale bar “d” od demokratije i bar “e” od toliko prisutnog, verbalnog evropejstva – podneli bi ostavke ?!

  2. Од када је Печат постао гласило снс-а, проевропске странке?

  3. DUSMANI SRBIJE…i svoje Jadne Prodane DUSE….

  4. Pitanje svih pitanja jeste, da li je Tomislav Nikolic TROJANSKI KONJ ZAPADA, ili patriotizam usadjen dok je bio RADIKAL je neizbriziva komponenta,a bezalternativni eupropeizam samo taktika da prije izbora ne padne u nemilost MOCNIKA? Nisam optimista, ali u NADI JE SPAS!!!

  5. Negde sam procitao da se novasadski roker, alias pregovarac DS za Kosovo Stefanovic tereti za nekakvu drzavnu tajnu i da mu navodno predstoji rociste.Ko zna o cemu se radi?Vidimo da mu je “pregovaranje”preselo od “drugara”sa kojima je glumio na barikadama.Sada je i zvanicno odbacen od naroda a on kao Svaba tralala’Ne odustajemo od rezolucija 1244”.Ta nemojte kasti, uf Sosinu mu ja.. ta najbolje se ti vrati dete u te rokere pa drdnaj po miloj volji.A mozes da povedes i tu lepotu-manekenku iz Pristine da ti uveseljava koncert.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *