MAJ, MESEC POPUSTA ZA OSIGURANJE POLJOPRIVREDE

Povodom 84. Međunarodnog poljoprivrednog sajma, koji se održava od 13. do 19. maja u Novom Sadu, „Dunav osiguranje“ pokrenulo je kampanju „Maj, mesec poljoprivrede“.

– Kompanija „Dunav“ će sve do 31. maja ove godine, na svim svojim prodajnim mestima, kao i putem drugih kanala prodaje, fizičkim i pravnim licima koja ugovore osiguranje useva i plodova ili osiguranje životinja odobravati sledeće popuste:

            10% na premiju osiguranja useva i plodova i

            10% na premiju osiguranja životinja, ističe u izjavi medijima Goran Mačkić, direktor Direkcije za prodaju neživotnih osiguranja u „Dunavu“.

Prema Mačkićevim rečima, fizičkim licima koja u svojstvu ugovarača osiguranja odnosno osiguranika uz osiguranje useva i plodova i osiguranje životinja zaključuju i ugovore o osiguranju imovine i članova seoskog domaćinstva u paketu „čuvar kuće“ odobravaće se:

            15% popusta na premiju osiguranja useva i plodova i

            15% popusta na premiju osiguranja životinja;

Detaljne informacije o ponudi zainteresovani mogu dobiti na štandu „Dunav osiguranja“ na Međunarodnom sajmu poljoprivrede u Novom Sadu, na više od 600 prodajnih mesta Kompanije, besplatnim pozivanjem Kontakt centra „Dunav osiguranja“ na broj 0800 386 286, ili na internet adresi www.dunav.com.

Uz popuste osiguranicima  i poklon vaučeri za naftne derivate

„Dunav osiguranje“ će pored popusta za osiguranje pruži i posebne pogodnosti fizičkim licima koja samostalno, bez dodatnih troškova zadruga, posrednika, zastupnika ugovora o delu i slično,  zaključe ugovor o osiguranju useva i plodova u periodu od 13. do 19. maja ove godine, na internim prodajnim mestima Kompanije (GFO, filijale, poslovnice, putem agenata osiguranja). Tom prilikom oni će dobiti i vaučer-karticu za naftne derivate. Vrednost jedne vaučer-kartice je 1.000 dinara.

Uz  zaključenu polisu čiji iznos premije je

  • od 20.000 do 50.000 dinara, osiguranik dobija dva vaučera u vrednosti od 000 dinara;
  • od 50.001 do 100.000 dinara, osiguranik dobija vaučere u vrednosti od  000 dinara ili 3 vaučera;
  • od 100.001 do 200.000 dinara, osiguranik dobija 5 vaučera u vrednosti od 000 dinara i 
  • za polisu čija vrednost premije je viša od 200.001 dinara, osiguranik dobija vaučere u vrednosti od 8.000 dinara ili 8 vaučera;

Broj vaučera je limitiran, a krajnji rok za ostvarivanje ove pogodnosti  je 19. maj, odnosno poslednji dan Sajma poljoprivrede. Poklon vaučeri za naftne derivate mogu se iskoristiti do 31. avgusta 2017. godine na prodajnim mestima „Lukoila Srbija“.

 

Žika Šarenica – zaštitno lice kampanje „Dunav osiguranja“

 

Zaštitno lice kampanje „Dunav osiguranje“ za osiguranje useva i plodova, osiguranje životinja, poljoprivrednih mašina, ali i seoskog domaćinstva je Živorad Nikolić, urednik i voditelj emisije „Žikina šarenica“, koja se emituje na Radio-televiziji Srbije.

– Rođen sam u selu Jasikovica u okolini Trstenika, i drago mi je što mogu, kad mi to obaveze dozvoljavaju, da odem tamo. Imam kuću, dvorište, imanje… Razumem sve „oluje i gradove“ koji muče ljude što se bave poljoprivrednom proizvodnjom.Posebno u vreme kada niko nezna šta će vremenske prilike doneti koliko sutra.

Kampanja „Dunav osiguranja“ promoviše osiguravajuću zaštitu, koja je u maju i za vreme održavanja Sajma poljoprivrede i jeftinija. Preporučujem svim poljoprivrednim proizvođačima i vlasnicima poljoprivrednih gazdinstava da osiguraju svoju proizvodnju pod vedrim nebom, ali i mašine kao i kuće i svoje ukućane jer je to siguran način da se trud i rad, baš kao i imovina i najdraži mogu  zaštititi od elementarnih nepogoda i drugih brojnih rizika – poručuje popularni voditelj. 

 

Premija je mali trošak u odnosu na zaštitu koju pruža polisa 

– Postojala je dilema da li izdvojiti sredstva za osiguranje, ali kad se dobro izračuna, vidimo da je ulaganje u osiguranje isplativo, jer u slučaju grada i drugih nepogoda, a posebno kada su u pitanju vinogradi, ostajemo bez ičega. A moramo da ulažemo u vinograde kao da se ništa nije desilo.

Imamo troškove proizvodnje, troškove šteta ukoliko dođe do vremenskih nepogoda… Proračunali smo sve i zaključili da je osiguranje proizvodnje ipak prava stvar. Opredelio sam se za domaću osiguravajuću kuću. Vrlo su korektni kad nastupi šteta, i odšteta se na vreme obračuna i isplaćuje. Godinama unazad osiguravam svoje vinograde kod Kompanije „Dunav“. Osiguravao sam proizvodnju i kod nekih drugih kompanija, pa je tu bilo i nezadovoljstva s moje strane, ali o tome neću govoriti.

 

Imamo troškove proizvodnje, troškove šteta ukoliko dođe do vremenskih nepogoda… Proračunali smo sve i zaključili da je osiguranje proizvodnje ipak prava stvar. Opredelio sam se za domaću osiguravajuću kuću. Vrlo su korektni kad nastupi šteta, i odšteta se na vreme obračuna i isplaćuje. Godinama unazad osiguravam svoje vinograde kod Kompanije „Dunav“. Osiguravao sam proizvodnju i kod nekih drugih kompanija, pa je tu bilo i nezadovoljstva s moje strane, ali o tome neću govoriti.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *