НИС се прикључио хуманитарној акцији Фондације „Магнет за љубав“

Компанија НИС прикључила се хуманитарној акцији „Магнет за љубав“ позивањем својих пословних партнера да се укључе у прикупљање средстава за куповину уређаја и опреме намењене Институту за здравствену заштиту деце и омладине Војводине.
Поводом ове акције одржан је састанак у просторијама Института за здравствену заштиту деце и омладине Војводине којем су присуствовали представници Покрајинске владе, Фондације „Магнет за љубав“, представници Института за здравствену заштиту деце и омладине Војводине и компаније НИС. На састанку је истакнут значај акције за Институт и наведено да је укључивање НИС-а знатно допринело убрзаном прикупљању средстава за куповину неопходне опреме.
Сања Лубардић, заменик генералног директора и директор Функције за односе са јавношћу и комуникације, рекла је да је побољшање услова живота у локалној заједници у којој НИС послује једно од стратешких опредељења компаније. „Стога смо позвали своје пословне партнере да се укључе у хуманитарну акцију Фондације ’Магнет за љубав’ и веома смо поносни на то што ће прикупљена средства отићи тамо где су најпотребнија. Као друштвено одговорна компанија, и у наредном периоду ћемо наставити да подржавамо хуманитарне пројекте.“
Ђорђе Милићевић, потпредседник Покрајинске владе, захвалио је компанији НИС што се укључила у ову акцију и упутио апел и другима да се прикључе.
Хуманитарна акција „Магнет за љубав“ покренута је у циљу набавке опреме за Институт за здравствену заштиту деце и омладине Војводине. Организатори акције и оснивачи Фондације „Магнет за љубав“ су компаније MK Group и TDE Services. У прикупљање средстава намењених за куповину првог специјализованог инкубатора компатибилног са МРИ уређајем, магнетне резонанце и пратеће опреме за МРИ дијагностику превремено рођених беба, рочне новорођенчади, деце и омладине, укључени су појединци, компаније, институције.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *