Додик прогласио победу у већини општина, честитао Вучић

milorad-dodikЛидер СНСД Mилорад Додик прогласио jе вечерас победу те странке у наjвећем броjу општина у Републици Српскоj и наjавио извесну победу српског кандидата у Сребреници Mладена Груjичића.

Додик jе рекао да му jе победу честитао српски премиjер Aлександар Вучић.
“Хвала му”, рекао jе Додик, а на опаску новинара да ли му jе честитао руски председник Путин, одговорио да jе разговарао са Mосквом не желевши да каже и са ким. Додик jе у седишту СНСД-а у Бањалуци новинарима рекао да у овом тренутку не може да прогласи победу у Сребреници, али да jе уверен да гласови коjи долазе у “врећи са стране”, не могу угрозити разлику коjу кандидат Груjичић у овом тренутку има у односу на Ћамила Дураковића.
“Нису били у праву они коjи су говорили о томе да ће СНСД бити онаj коjи неће поштовати трагедиjу. Итекако ћемо поштовати, али jе фалило и учинићемо све да се афирмише и jасно обележаваjу и злочини почињени над српским народом у Сребреници. Бол и патња мора адекватно да се обележи”, рекао jе Додик, не скриваjући велику радост и задовољство збох успеха. Додик тврди и да кандидат СНСД-а за начелика у Сребреници зна да се тамо догодио злочин и да ће то поштовати. Генерално говорећи, лидер СНСД-а jе поручио да jе народ Српске у седам дана два пута победио.
“Демократичност и начин на коjи су грађани РС реаговали заслужуjе честитке”, рекао jе он.
РС, односно СНСД jе, према његовим речима, доживела величантвену победу, већу у односу на почетке те странке.
“Народ РС показао какву власт хоће, а какву неће”, рекао jе Додак, коjи jе и председник РС.
Oн jе истакао да мора да се зна да издаjа код овог народа не пролази, те да jе народ казнио и СДС и ПДП, поготово кандидата за градоначелника Бањалуке Драгана Чавића, коjи jе покушавао да направи о себи лажну представу.
Изборну борбу, Додик jе оценио поштеном, фер и регуларном, а резултат СНСД, поред СНС у Србиjи, наjбољи у региону.
“Народ jе рекао да подржава политику уласка у EУ, jер ми мислимо да РС са БиХ треба да скреће у EУ. Oво jе делигитимисана позициjа тзв. српских предствника у Савету министара И другим органима БиХ”, поручио jе Додик.

Један коментар

  1. Стефан

    Ови избори као и остали протекли избори су поткупљени,гласови су куповани за две пиве и тањир чорбе, људи су од стране и власти и опозиције врбовани за гласове. И власт и опозиција у Р. Српској као и власт у Србији су на платном списку Ротшилда и Сороша,то јест плаћени су да подијеле народ.Власт у Србији отворено лобира за непријатеље православља, врх СПЦ одобрава и благосиља потапање Светиња, власт у Р. Српској отворено шири подјеле и неједнакости међу народом и опозицију назива издајницима, опозиција тој власти одговара истом мјером па тако дијели народ, предсједник Р. Српске умјесто да буде тампон зона између власти и опозиције, и да смањује разлике и неједнакости међу грађанима, он те разлике продубљује и хушка народ једне на друге…а народ наиван и као овце за шишање,једни подржавају власт а једни опозицију и што је најжалосније људи због политичких разлика једни другим упућују ружне ријечи и свађају се и омаловажају једни друге,док политичари пуне своје џепове и рачуне а народ и даље остаје гладан и често ускраћен за основне животне потребе и тону у све већу биједу,и народ не види да нам непријатељи, који плаћају наше политичаре, раде о глави. Наши политичари су по налогу страних западних фактора подијелили народ и ту подјелу оправдавају наводним националним интересима и очувањем државе… па зар је подјела грађана и хушкање једних на друге оод разним изговорима, зар је то у интересу очувања нације и државе?!? Дакле,наши политичари су плаћени да на разне начине дијеле грађане из разлога што страни западни фактори могу да утичу (негативно) само на народ којег су властити политичари подијелили и ти страни западни фактори могу да нађу савезнике само међу подијељеним народом и политичарима. Нажалост, у овом случају ти страни злонамерни западни фактори су нашли савезнике и међу влашћу и међу опозицијом, тако да нас очекују веома тешка времена…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *