Нова услуга „Пензија унапред“

Београд, 29. 3. 2016 – Банка Поштанска штедионица у своје пословање са становништвом уводи нову услугу „Пензија унапред“.

Услуга „Пензија унапред“ намењена је свим пензионерима који пензију примају путем текућег рачуна код Банке Поштанске штедионице и подразумева могућност располагања пензијом пре званичног дана уплате пензије. Ова услуга је потпуно бесплатна.

Поступак пријављивања за коришћење ове услуге је веома једноставан и брз и обавља се на шалтеру било које експозитуре Банке Поштанске штедионице.

За пензионере који се определе за ову услугу и закључе уговор са Банком Поштанском штедионицом динамика уплате „Пензије унапред“ је увек истог датума у месецу и, у зависности од категорије пензионера, следећа је:
за пензионере из категорије запослених – 5. и 20. у месецу;
за војне пензионере и пензионере пољопривредних делатности – 2. у месецу;
за пензионере из категорије самосталних делатности (занатлије) – 1. у месецу.

Пензионери, клијенти Банке Поштанске штедионице који се определе за услугу „Пензија унапред“, могу располагати средствима по основу ове услуге на шалтерима Банке Поштанске штедионице, плаћати робу и услуге путем POS уређаја и подизати готовину на банкоматима Банке Поштанске штедионице, банкоматима Поште и банкоматима других банака.

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *