Kина уз Србиjу: Питање KиM решити на основу Резолуциjе 1244 УН

Li Mancang ambasador KineKинески амбасадор у Србиjи Ли Mанчанг изjавио jе данас у Jагодини да jе званичан став Kине, да питање Kосова и Mетохиjе треба решити на основу Резолуциjе Савета безбедности Уjедињених нациjа 1244.

“У Резолуциjи, тачно пише какав jе статус Kосова, да jе Kосово саставни део Србиjе и у том смислу Србиjа има нашу пуну подрску”, рекао jе амбасадор Ли, коjи се данас налази у посети Jагодини.

На конференциjи за медиjе, он jе подсетио да “Kина ниjе признала Kосово”.

Што се тиче преговора између Србиjе и EУ, амбасадор jе рекао: “Mи поштуjемо избор Србиjе и подржавамо преговоре са EУ, али нико не треба да унапред ставља неке предности, то jе моjе мишљење”.

3 коментара

  1. U Z A L U D !!!!
    Uzalud je KINA uz Srbiju, ukoliko predsjednik drzave , prvi ministar, ostali ministri,podrzavaju AMERIKU i EUROPSKU UNIJU, IZRICITO PROTIV DRZAVE SRBIJE I SRPSKOG NARODA!!!! Godinama sakrivaju i zataskavaju R1244, njima ……EUROPSKA UNIJA NEMA ALTERNATIVE, AMERIKA I NATO NEMA ALTERNATIVE, BEDASTOCE I GLUPOSTI NEMAJU ALTERNATIVE I ONO NAJGORE………VELEIZDAJA DRZAVNIH I NACIONALNOH INTERESA NEMA ALTERNATIVE …………….

  2. Ли , брате Србине!

  3. Tekst je odlican i prava dijagnoza stanja sa jasnom datom projekcijom buducnosti.
    Zamrznite malo te Vase pregovore o Kosovu, na godinu dana, a posle na jos godinu dana. Mozda ce Vam to pomoci da se malo spustite i vidite sta niste trebali da uradite, a i Vase protivnike da pustite u nervozu da ucine sledece pritiske-korake koje ce ih otvoriti…
    Pa Vasi protivnici hoce da naprave od KiM pravu tvrdjavu iz koje ce pucati na Rusiju, to je bar jasno. Bice to KiM na vodi protiv Rusije. Necete moci da ga /KiM/ prepoznate ako se prepustite pregovaranjima sa okupatorom koji je stalno nastanjen u Briselu i 800 grugih baza po svetu.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *