Почетна / БРОЈ 386 / Здраво Вучела,

Здраво Вучела,

Видим да си нешто проредио са уводницима. Замерају ти неки читаоци сигурно и питају се шта је ту посреди. За разлику од њих, ја тачно знам о чему је реч. Ти си, као што је познато, и благо речено, евроскептик. И „Печат“ је такав, а сада мораш са „Партизаном“ да играш у Лиги Европе и умало у европској Лиги шампиона. И то јесте мало незгодно јер ти си против интеграција у ЕУ с једне, а фудбалски клуб у којем си на функцији  се и те како интегрише у Европу, с друге стране. Мало је необично и то што се та, да кажем, интеграција обавља учесталим победама а не поразима, што се у ЕУ и у Бриселу никако не цени.

Тако си, ето, дошао у неугодан и противречан положај, па сам решио да ти се нађем и да те мало одменим. А ти знаш колико ми је мило кад ми шта од онога што ти често шаљем објавиш.

Тешко је, знаш и сам, подићи поглед из ове каљуге у коју се претворио наш медијски, политички и јавни живот. Зато није ни чудо што прошлонедељна комеморација и сахрана нашег највећег историчара, академика Милорада Екмечића није залужила да буде забележена ни у једном од три Дневника РТС! Не, то није никаква брука и срамота, нити доказ жуто неговане и доследне непрофесионалности тобожњег Јавног сервиса и његових уредника и директора, то је само још један доказ да је све поравнано и да је све део једног општег ријалити формата. Изгледа, и не само да изгледа, да се нико ничега не стиди.

Па ако је теби то тешко, пусти мене да ја мало спустим поглед на актуелна дешавања у тој каљузи.

Цео текст је доступан претплатницима или у штампаном издању .
Пријава за претплатнике или Претплата за нове кориснике

3 коментара

 1. Masane,Masane,em se proredili, em,u zadnje vreme, okrugli pa na cose.
  „Rece mi jedan coek,na jednom mjestu,kod jednog coeka,jednu stvar,ne
  mogu ti reci dje,odma bi se setio koji je.“I „nemo me nista zapitkivat
  nijesam ti smio ni ovoliko“.

  Thumb up 0 Thumb down 0

 2. Direktor javnog servisa je drug unijata Bujoši !
  Njega su na funkciju doveli unijati i sinovi onih koji su pustošili Srbiju od svega građanoskog i narodnog od 41-70-e godine prošlog vijeka, tj. onih koji danas otimaju i predaju KIM, i koji putem njega pripremaju javnost za nove predaje /Telekom, EPS, Vojvodina, Raška i sve drugo što „njima“ zapne za oko ? /.
  I to je to, što ste vi očekivali ?

  Thumb up 0 Thumb down 0

 3. U vezi naše davne prepiske, evo vam pravog lica vašeg ljubimca Slavoja Žižeka, lažnog levičara.
  Једна ствар је извесна: национални суверенитет се мора радикално редефинисати, уз развој нових метода глобалне сарадње и доношења одлука.
  Poruka „Rimskog Kluba“ od pre pedesetak godina, tada smišljena u vezi sa globalnim otopljavanjem koje nije uspelo da izazove masovne migracije u Evropu, pa je usledila ratom i novcem potpomognuta poplava, koja treba da pokrene najjače zemlje da „ignorišu postojanje iracionalnih državnih granica“.
  Ne čekam vaš odgovor.

  Thumb up 0 Thumb down 0

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *