26. фебруар – Одмах покрените поступак за смену Бориса Тадића!

Захтев шест патриотских организација Уставном суду и народним посланицима

Сваки „споразум“ потписан са нелегитимном хунтом терориста из Приштине је незаконит и биће и формално анулиран чим марионетски режим у Београду буде уклоњен – наглашава се у заједничком саопштењу Покрета за Србију, СНП Наши, Образа, Српских  слободара, Заветника Косова и метохије и Сложних

ДАНАС је марионетски режим у Београду по диктату евроатлантске олигархије, потписао тзв. споразум којим се фактички признаје тзв. „независно Косово“.

Режим је тиме потпуно окренуо леђа Србима на Косову и Метохији и грубо погазио њихову вољу изражену на Сретењском референдуму.

Овај чин не сме остати некажњен. Учињен је противно Уставу, вољи народа и интересима Србије.

Сваки „споразум“ потписан са нелегитимном хунтом терориста из Приштине је незаконит и биће и формално анулиран чим марионетски режим у Београду буде уклоњен.

Режим се оглушио о захтеве народног протеста 17. фебруара и наставио путем издаје.

Захтевамо од Уставног суда и народних посланика да одмах покрену поступак за смену Председника Републике, који се налази на челу издајничке клике.

Органи државе Србије морају радити у интересу народа, а не криминалаца и евроатлантске мафије!

Позивамо народ да 17. марта изађе на велики протест и овери своју вољу!

Позивамо све патриотске снаге да нам се придруже у припремама за изражавање народне воље! Онемогућимо издајнике и сачувајмо достојанство и уставни поредак Србије!

Извор: Факти

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *