NASILNICI NASRĆU NA RIK- Gađaju zgradu jajima, paradajzom i toalet papirom

Na protestu koji je organizovala opozicija okupljena oko liste “Srbija protiv nasilja” ispred sedišta Republičke izborne komisije došlo je večeras do nasilja

Incident se dogodio ispred Republičke izborne komisije – okupljeni su na gradu RIK-a bacali i jaja i paradajz, kao i toalet papir. 

U jednom momentu ispred zgrade RIK-a nastao je potpuni haos dok su pristalice Dragana Đilasa pokušavale da sruše ogradu i nasilno upadnu u RIK. 

Marinika Tepić i Miroslav Aleksić na protestu su najavili i štrajk glađu – kako su rekli sve do poništavanja izbornih rezultata u Beogradu.

Saobraćaj u Ulici kralja Milana blokiran.

Predstavnici te koalicije okupili su se najpre oko 18.00 časova ispred Skupštine grada, odakle su došli do prostorija Republičke izborne komisije gde žele da predaju zahtev za poništavanje izbora u Beogradu.

https://x.com/NewHope1244/status/1736813989643137351?s=20

Jedan komentar

  1. Ova nasilnička rulja bi da samostalno vodi jednu državu? Oni bi “u Evropu”? Pa morali su, pre izbora, da se obaveste kako se glasači pridbijaju: valjanim PROGRAMOM stranke koji oni nisu imali… I šta sad hoće? Ti vajni borci za demokratiju, i druge civilizacijske tekovine, sad bi da ponište izborne rezultate do kojih se i došlo upravo demokratskim načinom – izborima, pa bi da malo ruše Beograd jer su mnogo ljuti na narod koji ih neće, možda i da nekog ubiju, onako usput. Neka pripreme suvisli program pa neka se opet ogledaju za četiri godine…

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *