НАСИЛНИЦИ НАСРЋУ НА РИК- Гађају зграду јајима, парадајзом и тоалет папиром

На протесту који је организовала опозиција окупљена око листе “Србија против насиља” испред седишта Републичке изборне комисије дошло је вечерас до насиља

Инцидент се догодио испред Републичке изборне комисије – окупљени су на граду РИК-а бацали и јаја и парадајз, као и тоалет папир. 

У једном моменту испред зграде РИК-а настао је потпуни хаос док су присталице Драгана Ђиласа покушавале да сруше ограду и насилно упадну у РИК. 

Мариника Тепић и Мирослав Алексић на протесту су најавили и штрајк глађу – како су рекли све до поништавања изборних резултата у Београду.

Саобраћај у Улици краља Милана блокиран.

Представници те коалиције окупили су се најпре око 18.00 часова испред Скупштине града, одакле су дошли до просторија Републичке изборне комисије где желе да предају захтев за поништавање избора у Београду.

https://x.com/NewHope1244/status/1736813989643137351?s=20

Један коментар

  1. Јелена

    Ова насилничка руља би да самостално води једну државу? Они би “у Европу”? Па морали су, пре избора, да се обавесте како се гласачи придбијају: ваљаним ПРОГРАМОМ странке који они нису имали… И шта сад хоће? Ти вајни борци за демократију, и друге цивилизацијске тековине, сад би да пониште изборне резултате до којих се и дошло управо демократским начином – изборима, па би да мало руше Београд јер су много љути на народ који их неће, можда и да неког убију, онако успут. Нека припреме сувисли програм па нека се опет огледају за четири године…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *