Путин прогласио победу

Нови-стари председник Русије Владимир Путин по доласку синоћ у свој изборни штаб у Москви и поручио да постоје услови за “даљи развој како би Русија била јача, чвршћа и ефикаснија”.

– Драги пријатељи, драго ми је што сам вечерас са својим саборцима и истомишљеницима. Историја се понавља, све се понавља, а сви смо ми саборци. Сви смо ми један тим. Желим да захвалим свим грађанима Русије, који су изашли на изборе и гласали – поручио је Путин, преноси РИА.

Он је захвалио и волонтерима у штабу, истакавши да мали број притужби указује на висок квалитет њиховог рада.

Путин је посебну захватлност изразио учесницима рата у Украјини, рекавши да они пружају Русији “услове за њен развој и постојање”.

Додао је да мора да се учини све како би се пружила подршку људима у Авдејевци – месту које је руска војска освојила након вишемесечне борбе против украјинских снага.

– Никада неће бити могуће сузбити вољу Руса споља. Резултати избора су манифестација поверења грађана и њихове наде да ће се све испунити – поручио је

Путин, истакавши да је народ извор власти у Русији.

– Од сваког гласа сваког грађанина сачињена је јединствена воља народа. Никоме ко је желео да угуши нашу вољу то није пошло за руком у историји, није ни сада и неће ни у будућности – додао је руски председник.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *