БОЛЕСНО И СРАМНО! Ђиласова опозиција штампа читуље за Вучића

Председница Скупштине Србије Ана Брнабић на свом званичном Икс налогу реаговала је на нови ужасни потез српске опозиције окупљене око Драгана Ђиласа – читуљу одштампану за председника Србије Александра Вучића.

– Озбиљно болесне и дубоко поремећене особе које ово раде и мисле да је то политика, добиће одговор народа на изборима у Београду, 2. јуна. Надлежни органи да раде свој посао у складу са законом, јер ово нити је шала, нити је забавно, већ је за сваку иоле нормалну особу дубоко узнемирујуће и представља јасну и недвосмислену претњу по живот председника Вучића. Ово, и баш ништа друго, резултат је политике Ђиласове “Србије против насиља” и ми ћемо се против овога борити сваког минута, сваког сата, сваког дана, заувек. Увек уз Александра Вучића и његову породицу – написала је Брнабићева поделивши фотографију на свом званичном Икс профилу. 

Један коментар

  1. Јелена

    Ово и личи на Ђиласа, а тобожње “ненасиље” које проповеда, и он и цела, у суштони, веома насилничка тзв. опозиција ја је све, само није “ненасиље”!
    Велики сам критичар Вучића, само у нади да ће до њега допрти мишљење обичног човека из народа, не би ли ев. кориговао неку од својих лудости. али овако нешто – нечовечно и ружно – може да смисли само осведочени мрзитељ свега у Србији. Тај ентитет (ентитети) никада не би смео да се докопа ни трунке власти; надам се да и неће.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *