BOLESNO I SRAMNO! Đilasova opozicija štampa čitulje za Vučića

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić na svom zvaničnom Iks nalogu reagovala je na novi užasni potez srpske opozicije okupljene oko Dragana Đilasa – čitulju odštampanu za predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

– Ozbiljno bolesne i duboko poremećene osobe koje ovo rade i misle da je to politika, dobiće odgovor naroda na izborima u Beogradu, 2. juna. Nadležni organi da rade svoj posao u skladu sa zakonom, jer ovo niti je šala, niti je zabavno, već je za svaku iole normalnu osobu duboko uznemirujuće i predstavlja jasnu i nedvosmislenu pretnju po život predsednika Vučića. Ovo, i baš ništa drugo, rezultat je politike Đilasove “Srbije protiv nasilja” i mi ćemo se protiv ovoga boriti svakog minuta, svakog sata, svakog dana, zauvek. Uvek uz Aleksandra Vučića i njegovu porodicu – napisala je Brnabićeva podelivši fotografiju na svom zvaničnom Iks profilu. 

Jedan komentar

  1. Ovo i liči na Đilasa, a tobožnje “nenasilje” koje propoveda, i on i cela, u suštoni, veoma nasilnička tzv. opozicija ja je sve, samo nije “nenasilje”!
    Veliki sam kritičar Vučića, samo u nadi da će do njega doprti mišljenje običnog čoveka iz naroda, ne bi li ev. korigovao neku od svojih ludosti. ali ovako nešto – nečovečno i ružno – može da smisli samo osvedočeni mrzitelj svega u Srbiji. Taj entitet (entiteti) nikada ne bi smeo da se dokopa ni trunke vlasti; nadam se da i neće.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *