“ПОСТАВЉЕНА СУ 33 ЕКСПЛОЗИВНА УРЕЂАЈА” Дојава о бомби на аеродрому Никола Тесла стигла уз претње и псовање Путина

ДОЈАВА о наводно постављеној бомби на аеродрому “Никола Тесла” стигла је на више адреса у Београду”. Могућа је евакуација путника и свих запослених. За сада није познато да ли је полиција изашла на терен.

У мејлу који је, између осталог, стигао и на адресу редакције “Блица”, упућене су језиве претње о “наводно постављеном експлозиву са ампулама нервног агенса” на београдском аеродрому:

“На аеродрому Никола Тесла у Београду је постављено 33 експлозивна уређаја. Не говоримо о јефтином пластичном експлозиву, већ о Ц4 бомбама, на које су накачане ампуле са Карфентанил нервним аегнсом, попут оног који је ваш велики пријатељ, је***и фашистички диктатор Путин користио и на цивилима и на Чеченима у Дубровка позоришту.

Он није имао милости према њима, нема милости ни сада када бомбардује украјинске цивилне мете. Исто као што ни ви, г***а једна четничка, нисте имали када су Милошевићеви и Младићеви одреди смрти клали, стрељали и силовали свуда по региону. Нисте осетили на својем телу праву освету.

– Ј******о вам маму, свима вама четницко-путиновским г*****а, као и црвеној банди, вашим пријатељима и савезницима када је у питању репресија, и локал империјализам. Црвена г***а, нисте ништа бољи, Југославију и Совјетски Савез сте бранили као геополитичку формацију, бирократска бандо.

Вратиће се анархија у Донбас, као што је била пре 100 година, у време Махновчине.”

(Блиц)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *