Kadirov najavio ofanzivu duž cele linije fronta

 
Elitne jedinice iz Čečenske Republike, predvođene Adamom Delimhanovim, vratile su se u zonu specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštio je na svom Telegramu čečenski lider Ramzan Kadirov.
Na snimku koji je Kadirov objavio na Telegramu, Delimhanov je rekao da Ukrajinu čeka iznenađenje i najavio ofanzivu duž cele linije fronta.
„Te prodore, ta mesta koja su okupirana, nekoliko gradova, sela… u koje su danas ušli nacisti, satanisti, šejtani, pokazaćemo vam… Organizovali smo takav događaj koji se… ne može izbeći. Zato, očekujte iznenađenja. Čekali smo vas, sada ste tamo gde ste nam potrebni, kako bi vas naše jedinice uništile…nakon čega ćemo nastupati duž cele linije fronta Donjecke Narodne Republike, Hersonske, Zaporoške, Harkovske (oblasti), svuda. I oslobodićemo Ukrajinu“, istakao je Delimhanov.
Kadirov je na svom Telegramu takođe pozvao na strpljenje i da se sačekaju „sjajne vesti sa prve linije fronta“ od boraca.
„Heroj Rusije, poslanik Državne dume Adam Delimhanov, na čelu jedinica iz Čečenske Republike, počeo je da izvršava zadatke specijalne vojne operacije na teritoriji Ukrajine i DNR… Ranije sam vam uvek govorio da čekate dobre vesti i posle mojih reči ste ih uvek dobijali. Evo i sada – budite strpljivi i čekajte odlične rezultate sa prve linije naših boraca. Sigurno će stići“, napisao je Kadirov.
Prema njegovim rečima, Delimhanov ne baca reči na vetar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *