Кадиров најавио офанзиву дуж целе линије фронта

 
Елитне јединице из Чеченске Републике, предвођене Адамом Делимхановим, вратиле су се у зону специјалне војне операције у Украјини, саопштио је на свом Телеграму чеченски лидер Рамзан Кадиров.
На снимку који је Кадиров објавио на Телеграму, Делимханов је рекао да Украјину чека изненађење и најавио офанзиву дуж целе линије фронта.
„Те продоре, та места која су окупирана, неколико градова, села… у које су данас ушли нацисти, сатанисти, шејтани, показаћемо вам… Организовали смо такав догађај који се… не може избећи. Зато, очекујте изненађења. Чекали смо вас, сада сте тамо где сте нам потребни, како би вас наше јединице уништиле…након чега ћемо наступати дуж целе линије фронта Доњецке Народне Републике, Херсонске, Запорошке, Харковске (области), свуда. И ослободићемо Украјину“, истакао је Делимханов.

Кадиров је на свом Телеграму такође позвао на стрпљење и да се сачекају „сјајне вести са прве линије фронта“ од бораца.
„Херој Русије, посланик Државне думе Адам Делимханов, на челу јединица из Чеченске Републике, почео је да извршава задатке специјалне војне операције на територији Украјине и ДНР… Раније сам вам увек говорио да чекате добре вести и после мојих речи сте их увек добијали. Ево и сада – будите стрпљиви и чекајте одличне резултате са прве линије наших бораца. Сигурно ће стићи“, написао је Кадиров.
Према његовим речима, Делимханов не баца речи на ветар.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *