И овог пролећа вашем аутомобилу може бити СУПЕР

Савестан и одговоран возач је онај који, поред поштовања саобраћајних прописа и бриге о учесницима у саобраћају, води рачуна и о безбедности свог возила. Компанија „Дунав осигурање“ већ дуги низ година брине о својим клијентима, па је у оквиру традиционалне пролећне акције припремила попусте за полисе које вашем аутомобилу пружају поуздану заштиту у случају било какве незгоде у саобраћају.

Сви који одлуче да током акције која ће трајати до 30. априла 2022. године купе ауто-каско осигурање, остварују попуст од 15% на висину премије осигурања за путничка возила. Ова понуда важи за возила која се први пут региструју, као и за сва остала, укључујући обнову осигурања, као и уговарање осигурања за половна возила.

 

Искористите супер попусте у „Дунав осигурању“

За осигурање од ауто-незгода или за помоћ на путу, ту је попуст од 30%, а у случају да се обједине ова два осигурања, попуст износи чак 50%! Полиса осигурања од ауто-незгоде покрива смрт која наступи услед несрећног случаја при вожњи или управљању моторним возилом, али и трајне инвалидитете. Како би наградила своје клијенте за лојалност, Компанија „Дунав“ је припремила посебне поклоне за оне који током трајања акције закључе неко од осигурања моторних возила. За закључивање ауто-каско полисе, добија се поклон-ваучер у износу од 4.000 динара за „Дунав ауто“. Вредност ваучера може се искористити до 30. јуна 2022. године, и то за услуге техничког прегледа, за замену стакала, замену или набавку гума, као и за остале услуге које „Дунав ауто“, највећи ланац техничких прегледа у земљи, нуди на више од 70 локација широм Србије.

Додатни поклон у виду полисе осигурања помоћи на путу намењен је свима који током трајања акције купе полису каско осигурања за нова возила. Та полиса важи на сваком путовању, било где у Србији или широм Европе, укључујући и Турску, а покрива основне ризике који се могу десити на путу. Када седнете у ауто, циљ треба да буде сигурно путовање до одредишта и безбедна вожња! Тај циљ са вама дели и „Дунав осигурање“ у оквиру ове пролећне акције са супер понудом и попустима.

Сви заинтересовани могу се информисати о куповини или обнови осигурања, једноставно и брзо, попуњавањем онлајн захтева за понуду, након чега ће вас контактирати стручно лице Компаније. На званичном сајту www.dunav.com  или позивом на бесплатан број Контакт центра (0800 386 286) клијенти се могу упознати са свим понудама осигуравајућих услуга, као и са свим локацијама наших пословница.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *