Buča u režiji Engleza

Šta nam govori izjava jednog od poslanika Rade: “Baš me zanima s kim će to da pregovara pion Atlantista, Zelenski”

Piše: Jovan Lakićević

Vjerovatno rizikujući život, poslanik ukrajinske Rade, po imenu Kiva, izjavi juče da je čitava inscenacija amaterske predstave u Buči( kao loše imitacije Markala i Račka), izvedena u organizaciji engleskog MI 6!
Da budem iskren, iznenadio bih se da u ovu zločinačku rabotu, usmjerenu na dodatnu proizvodnju planetarne mržnje prema Rusiji i svakovrsnu blamažu Ruske federacije, nijesu upleteni Englezi, odnosno njihove obavještajne službe.
Engleski snajperisti odigrali su glavnu ulogu na Majdanu, kada se desio odlučujući preokret u Ukrajini, odnosno, kada je ona definitivno postala poligon Atlantista za odlučujući obračun s Rusijom, ubijajući sa krovova i policajce i učesnike “protesta“…
U ovom času prisjećam se i njihovih, koliko providnih, toliko i smiješnih višegodišnjih akcija oko navodnog trovanja protivnika Kremlja, od kojih se, koliko pamtim, nijedna nije završila smrtnim ishodom. To nikako ne znači da je njihova prateća, bestijalna propaganda, široko prihvaćena po već ustaljenim šablonima, nije prošla bez uticaja. Makar na zapadne zombirane korisne idiote, čiji se broj u Evropi i Americi može mjeriti – milionima.
U više tekstova na ovom Portalu, pisao sam više puta o pataološkoj, teško objašnjivoj, viševjekovnoj mržnji Engleza prema Srbima i Rusima. Od njihove organizacije ubistva Karađorđa, do ubistva Đinđića, u kojoj su pripadnici SASa imali glavnu ulogu.(Njihova tvorevina je Surčinski, pa potom Zemunski klan).
Ispostavilo se da su njihovi pucači, snajperisti, gađali prolaznike sa krova HOLIDEJ INa, u Sarajevu, dok su razgovori između Srba i Muslimana vođeni u hotelu, kako bi što prije počeo rat u Bosni.
Pišući o Srebrenici, kao najvećoj podvali Srbima u 20. vijeku, u kojoj su Englezi i njihove obavještajne službe imali glavnu ulogu (riječ je o procesu koji i do danas traje) više puta sam pomenuo prisustvo SASovog bataljona u Srebrenici, u vrijeme njenog oslobađanja 1995. godine (po zapisima Holandskog bataljona. „Odlazili su rano ujutro na teren, a uveče se vraćali, uprljani, čisteći odjeću, ali i oružje“!)
Izrazio sam, blago rečeno, razložnu sumnju da su SASovci učestvovali u strijeljanju zarobljenih Muslimana, kako bi se osnažila planirana priča o „genocidu“ u Srebrenici! Vlasti u Banjaluci ni do danas nijesu pokušale da utvrde šta su tu i tada Englezi radili. Nažalost.
Govoreći o nepočinstvima Engleza, spomenuo sam i „prištinske takse“, koje su nanijele velike finansijske štete Srbiji, ne sumnjajući da je to „izum“ Engleza. Niko me nije demantovao.
Ono što može da bude predmet opšte srpske brige, jeste učešće engleskih obavještajnih službi i NATOvog sajber tima u Crnoj Gori, koji u poslednjih nekoliko godina upravljaju zbivanjima u mojoj postojbini. I zbog čega sam prestao da pišem o tome šta se tamo dešava, ne pristajući da se valjam u živom blatu u izvedbi „Engleske ambasade“, odnosno tima koji određuje šta će se dešavati u njihovoj koloniji, Crnoj Šumi.
I, da se vratim na početak teksta.
Najveći kolonizatori Planete, Englezi, koji su u poslednjih nekoliko vjekova nanijeli toliko zla na više kontinenata, da ne spominjem nebrojene genocide na Planeti, hoće i dalje, valjda po navici, da diktiraju, ili arbitriraju, onim što se događa u , da ponovim zlosrećnoj Ukrajini, koja je postala igračka u obračunima velikih sila.
Ono što čini glumac Zelenski, kao marioneta Atlantista, produžavajući agoniju Ukrajine, koju, naravno, ne doživljava kao svoju državu, i za koga je baš briga koliko će Slovena poginuti u ovom ratu, diskvalifuje ga ga i kao mogućnog pregovarača. Zato sam i postavio pitanje u jednom od poslednjih tekstova – s kim Putin da pregovara? Pa neće , valjda, sa Hazarom, odnosno Jevrejom Zelenskim, koji je u svojim napisenim, odnosno naručenim izjavama, odrecitovanim u bezbroj parlamenata, nanio toliko zla Rusiji! I koji to i danje čini.

Preuzeto sa: In4S

Jedan komentar

  1. Onoga dana kad uznapredujemo toliko da možemo da pratimo političko i svako drugo delovanje Engleza, moći ćemo da odahnemo sa svešću da smo sazreli.

    11
    1

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *