Буча у режији Енглеза

Шта нам говори изјава једног од посланика Раде: “Баш ме занима с ким ће то да преговара пион Атлантиста, Зеленски”

Пише: Јован Лакићевић

Вјероватно ризикујући живот, посланик украјинске Раде, по имену Кива, изјави јуче да је читава инсценација аматерске представе у Бучи( као лоше имитације Маркала и Рачка), изведена у организацији енглеског МИ 6!
Да будем искрен, изненадио бих се да у ову злочиначку работу, усмјерену на додатну производњу планетарне мржње према Русији и сваковрсну бламажу Руске федерације, нијесу уплетени Енглези, односно њихове обавјештајне службе.
Енглески снајперисти одиграли су главну улогу на Мајдану, када се десио одлучујући преокрет у Украјини, односно, када је она дефинитивно постала полигон Атлантиста за одлучујући обрачун с Русијом, убијајући са кровова и полицајце и учеснике “протеста“…
У овом часу присјећам се и њихових, колико провидних, толико и смијешних вишегодишњих акција око наводног тровања противника Кремља, од којих се, колико памтим, ниједна није завршила смртним исходом. То никако не значи да је њихова пратећа, бестијална пропаганда, широко прихваћена по већ устаљеним шаблонима, није прошла без утицаја. Макар на западне зомбиране корисне идиоте, чији се број у Европи и Америци може мјерити – милионима.
У више текстова на овом Порталу, писао сам више пута о патаолошкој, тешко објашњивој, вишевјековној мржњи Енглеза према Србима и Русима. Од њихове организације убиства Карађорђа, до убиства Ђинђића, у којој су припадници САСа имали главну улогу.(Њихова творевина је Сурчински, па потом Земунски клан).
Испоставило се да су њихови пуцачи, снајперисти, гађали пролазнике са крова ХОЛИДЕЈ ИНа, у Сарајеву, док су разговори између Срба и Муслимана вођени у хотелу, како би што прије почео рат у Босни.
Пишући о Сребреници, као највећој подвали Србима у 20. вијеку, у којој су Енглези и њихове обавјештајне службе имали главну улогу (ријеч је о процесу који и до данас траје) више пута сам поменуо присуство САСовог батаљона у Сребреници, у вријеме њеног ослобађања 1995. године (по записима Холандског батаљона. „Одлазили су рано ујутро на терен, а увече се враћали, упрљани, чистећи одјећу, али и оружје“!)
Изразио сам, благо речено, разложну сумњу да су САСовци учествовали у стријељању заробљених Муслимана, како би се оснажила планирана прича о „геноциду“ у Сребреници! Власти у Бањалуци ни до данас нијесу покушале да утврде шта су ту и тада Енглези радили. Нажалост.
Говорећи о непочинствима Енглеза, споменуо сам и „приштинске таксе“, које су нанијеле велике финансијске штете Србији, не сумњајући да је то „изум“ Енглеза. Нико ме није демантовао.
Оно што може да буде предмет опште српске бриге, јесте учешће енглеских обавјештајних служби и НАТОвог сајбер тима у Црној Гори, који у последњих неколико година управљају збивањима у мојој постојбини. И због чега сам престао да пишем о томе шта се тамо дешава, не пристајући да се ваљам у живом блату у изведби „Енглеске амбасаде“, односно тима који одређује шта ће се дешавати у њиховој колонији, Црној Шуми.
И, да се вратим на почетак текста.
Највећи колонизатори Планете, Енглези, који су у последњих неколико вјекова нанијели толико зла на више континената, да не спомињем небројене геноциде на Планети, хоће и даље, ваљда по навици, да диктирају, или арбитрирају, оним што се догађа у , да поновим злосрећној Украјини, која је постала играчка у обрачунима великих сила.
Оно што чини глумац Зеленски, као марионета Атлантиста, продужавајући агонију Украјине, коју, наравно, не доживљава као своју државу, и за кога је баш брига колико ће Словена погинути у овом рату, дисквалифује га га и као могућног преговарача. Зато сам и поставио питање у једном од последњих текстова – с ким Путин да преговара? Па неће , ваљда, са Хазаром, односно Јеврејом Зеленским, који је у својим написеним, односно нарученим изјавама, одрецитованим у безброј парламената, нанио толико зла Русији! И који то и дање чини.

Преузето са: Ин4С

Један коментар

  1. Tоплица

    Онога дана кад узнапредујемо толико да можемо да пратимо политичко и свако друго деловање Енглеза, моћи ћемо да одахнемо са свешћу да смо сазрели.

    11
    1

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *