РУСКУ ДЕЦУ ТРЕБА ИСКАСАПИТИ: Украјински водитељ у програму уживо позвао на геноцид над Русима (ВИДЕО)

Фахрудин Шарафмал
Фото: Јутјуб/Jonny Inkognita

Фахрудин Шарафмал, водитељ украјинског “Канала 24”, у програму је позвао на убиства руске деце, цитирајући том приликом нацистичког злочинца Адолфа Ајхмана.

ПРАТИТЕ “ПЕЧАТ” НА ФЕЈСБУКУ

– Знам, да као новинар морам да будем објективан, морам да будем сталожен да бих хладног срца саопштавао информације. Али, искрено, држати се сада је веома тешко, поготово у оваквом времену. Пошто нас у Русији називају нацистима, фашистима и тако даље – дозволићу себи да цитирам речи Адолфа Ајхмана, који је рекао да је за уништење једног народа потребно уништити, пре свега, децу. Јер ако деци убијете родитеље,  она ће свакако порасти и сигурно ће вам се осветити. Убијајући децу – она никада неће одрасти и нација ће нестати. Оружане снаге Украјине не могу да истребљују руску децу, јер је то забрањено правилима ратовања и разним конвенцијама, укључујући и Женевску конвенцију. Али ја нисам из Оружаних снага Украјине. А када будем имао прилику да се обрачунам са Русима, то ћу свакако урадити – рекао је Шарафмал.

ПРАТИТЕ “ПЕЧАТ” НА ТЕЛЕГРАМУ

Он каже да ће се, пошто га називају нацистом, придржавати доктрине Адолфа Ајхмана и да ће учинити све што је у његовој моћи да “ви и ваша деца никада не живите на овој земљи”.

– Да бисте осетили како је то – када гину невини цивили, па да осетите сав бол и патњу када кажете – “ми нисмо започели рат, све је то Путин, ми нисмо хтели рат”. Ни ми то нисмо хтели. Али морате разумети да говоримо о победи украјинског народа, а не о миру. Треба нам победа. И ако за ово морамо да искасапимо све ваше породице, ја ћу бити један од првих који ће то учинити. Слава нацији! И надамо се да такве нације као што су Русија и Руси никада више неће бити на овој земљи. Јер они су само изроди који уништавају ову земљу. Уколико Украјинци имају прилику, што сада у принципу и раде – уништавају, секу, убијају, гуше “Москаље”. И надам се да ће свако, принети свој допринос и убити макар једног “Москаља” – закључио је своју расистичку тираду Шарафмал, користећи и погрдан израз за Русе у Украјини.

Русија је 24. фебруара покренула специјалну операцију у Украјини чији је циљ, према председнику Русије Владимиру Путину, денацификација Украјине и заштита становника Доњецке и Луганске Народне Републике од геноцида ког против њих спроводи украјинско руководство.

Најновије информације читајте у категорији ВЕСТИ.

16 коментара

  1. Taj Fahrudin je budala koja je sebi potpisala smrtnu presudu.

    15
  2. Шараф истински украјинче, можеш одмах да кренеш. Немој се кукавички крити иза микрофона, крени одмах на Русе. А ми ћемо пратити вести и убрзо ћеш бити негде споменут. Шараф, радио водитељ, заједно са уништеном групом нациста батаљона Азов…

    15
  3. Ovo su klasicni nacisti ruske ustase, ista ideologija i pogled na svet kao i ove ustase u rvatskoj, nadahnuti i predvodjeni nacizmom i katolickom crkvom. Treba ih sve satreti do zadnjega.

    15
  4. Ti ces mladicu dobro proci kad rusi dodju, misija rupa te nece spasiti, u to budi siguran.

    12
  5. Ima budala i budala. Ovaj je malo žešća.

    9
    2
  6. Napokon sam pronasla casopis koji prenosi istinu

  7. Strasno, i ovakve Ukrajince zapad podrzava i ne samo to nego su i izazvali ovaj bratoubilacki rat dovodjenjem Z.na vlast koji od 2014.god vrsi genocid na Rusima u Ukrajini.

  8. Padaju maske

    6
    1
  9. Фахрудин Шарафмал… Очигледно прави правцати Украјинац, православни Хришћанин и Словен, нема шта…

  10. Strasno.Dobro vas rusi i nazivaju, fasitima.

    10
  11. Fasista ne moze biti nista drugo osim fasista.

  12. Sta ocekivati od Nacista.Zlikovac, kome je Ajhman Uzor,govori sve o njemu i onima koji su ga doveli na televiziju.Prema tome,Rusi su vec jednom porazili Fasiste ali ocigledno nisu ih zatrli.Vise nemaju pravo da ponove istu gresku.Ici do kraja tako da se u buducnosti ne pojavi slican lik sa identicnom ideologijom

  13. A sve kao zbog toga što su ovo čudovište nazvali nacistom?!?!? Pravi antifašisti, a ne oni koji danas sebe tako nazivaju, moraju pomoći Rusiji da se izbori sa ovakvim zlom koje vlada u EU I SAD. Moramo radi opstanka budućih generacija vratiti ljudskost na planetu i učiniti da ovakve moralne nakaze završe u sigurnim i dobro obezbeđenim kavezima, odakle neće moći da ostvare ove jezive pretnje. Moraju biti kažnjeni za zla koje su do sada počinili u Jugoslaviji, Iraku, Libiji, Siriji, Jemenu, Avganistanu…… ( potrajalo bi nabrajanje)

    10
  14. UŽAS!!! Nakotili su britanci u Ukrajini podosta šljama. Nacistički nakot!

    12

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *