ТО ЈЕ ВРХУНАЦ ЦИНИЗМА: Захарова одговорила Зеленском

Изјаве украјинског председника Владимира Зеленског о ватреним дејствима у Донбасу Москва сматра бездушним и циничним, изјавила је портпаролка Министарства спољних послова Русије Марија Захарова.

На свом каналу на Телеграму Захарова је обратила посебну пажњу на цитат Зеленског који је, говорећи о Донбасу на Минхенској конференцији о безбедности, реко да „тамо нико није рањен ни убијен, они сами пуцају, то је такав цинизам“.

ЗАПРАТИТЕ “ПЕЧАТ” НА ФЕЈСБУКУ

– Изјаву “они сами пуцају” у вези становника Донбаса могао је дати само бездушни циник, с обзиром на то колико је људи у ДНР и ЛНР погинуло за све ове године – написала је Захарова.

Такође је подсетила да специјална посматрачка мисија ОЕБС-а бележи ватрена дејства која много интензивније изводе снаге под контролом Кијева.

– Можда је због тога Вашингтон повукао посматраче америчке држављане из мисије, како не би било сведока међу Американцима. Јер би они могли да оптуже своју Владу да лаже – оценила је портпаролка.

Како је раније саопштено Спутњику, амерички, британски и дански сарадници мисије, према прелиминарним информацијама, напустили су територију ДНР.

(Спутњик)

Најновије информације читајте у категорији ВЕСТИ.

Један коментар

  1. Dragoslav Markovic

    Losi ljudi upravljaju danas mnogim drzavama ciji predstavnici samo izvrsavaju naredjenja,a javno mnenje i ne postoji….
    Asanz,Trampov poraz na izborima….ili od pre,Racak,Srebrnica, Markale…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *