МИНИСТАР ВУЛИН О НАПАДИМА ЗБОГ СНИМАЊА ФИЛМА О РАЧКУ: Моја глава је мала цена за право Срба да се због туђих лажи не стиде пред својом децом

КАДА Kурти објави стварање Велике Албаније, Европска унија и Сједињене Америчке Државе ћуте

Kада суд ослободи доказане ратне злочинце Орића, Готовину и Харадинаја, ЕУ и САД ћуте, када Приштина одбије да спроведе Бриселски споразум ЕУ и САД ћуте, када ја кажем истину о Рачку ЕУ и САД проговор, рекао је министар полиције Александар Вулин.

– Можда ће ЕУ и САД коначно успети да ме смене из Владе Србије, можда ће им се испунити жеља да ме не буде у некој следећој влади, можда нека згодна саобраћајна несрећа оконча и мој живот, али ништа не може да се уради, а да истина о Рачку не постане видљива и доказана, ништа не може да се уради, а да истина о Рачку и измишљеном поводу за НАТО агресију не буде испричана.

Велики се љуте на Србе који се не боје да кажу истину, а посебно истину која показује колико су велики били мали пред мојим народом. Филмове о Kошарама, Паштрику, Рачку смо снимили да бес великих сила и кукавичлук случајних Срба не би убили истину.Поносан сам што сам део борбе за истину и као сваки Србин у историји мог народа који се усудио да пружи отпор, спреман сам да за то платим цену и политичку и личну. Моја глава је мала цена за право Срба да се због туђих лажи не стиде пред својом децом, одговорио је министар унутрашњих послова Србије Александар Вулин Европској унији и Сједињеним Америчким Државама које су напале његову изјаву о Рачку, као о лажи која је послужила за бомбардовање СРЈ.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.