ИЛИ-ИЛИ И ПОСЛЕ ТОГА: Ко то тамо збуњује народ?

Пошто је „имунитет стада“ одбачен као циљ, сад ће се од људи широм света правити још веће стадо

Да ли човек, и кад је лекар, мора да пази шта јавно говори?
Прошле недеље се у плими корона мислилаца појави и „заменик директора“ – који би ваљда волео да замени вакцино-ветеране Бранислава Тиодоровића и Предрага Кона – те удари на „једну екстремну групу људи који су готово социопате“. Ти зли људи су „успели да успоставе један друштвени амбијент, по коме се све доводи у питање“. Социопати, који, наравно, „говоре глупости, морају да знају да је резултат тога готово искључиво заражавање, оболевање и умирање и никакав други друштвени ефекат“.

- Цео текст је доступан претплатницима или у штампаном издању

ИЗРАЕЛСКИ ПРИМЕР Та узвишена памет се просипа на дан кад се јавља да је „у Израелу јутрос (31. август) објављено да је за последња 24 сата забележено готово 11.000 (10.947) нових случајева заразе вирусом корона“. А Израел је „обећана земља“ вакцина-конквистадора. Пример куда треба ићи!
Зато погледајмо вести из Израела: амерички Си-Ен-Би-Си њуз (CNBC) јавља да „број случајева ковида 19 у Израелу нагло расте од јула… Нови дневни случајеви у земљи достигли су историјски максимум од 12.113 дана 24. августа, надмашивши јануарски врхунац од 11.934“.
Извештај америчког јавног сервиса НПР потврђује да „Израел, прва земља на свету која је у потпуности вакцинисала већину грађана… сад има једну од највећих дневних стопа инфекције на свету – у просеку скоро 7.500 потврђених случајева дневно… Готово један на сваких 150 људи у Израелу данас има вирус“.
„… око 78 одсто оних од 12 година и старијих потпуно је вакцинисано, углавном ’фајзером’. У исто време, Израел сада има једну од највећих стопа инфекције у свету“, потврђују израелски медији. Директор болнице „Херцог“ у Јерусалиму др Коби Хавив саопштава да „потпуно вакцинисани људи чине 85–90 одсто хоспитализованих у његовој установи“. Подаци из Израела показују и да је „код вакцинисаних 27 пута већа вероватноћа да добију симптоматски ковид од оних који су стекли природна антитела путем инфекције“. Довољно.

ВАКЦИНА ВАКЦИНУ ТРАЖИ Послужимо се уличним жаргоном: Ко је овде луд!? Социопати или социоидиоти?
Шта је социопатија ако људи који ово гледају својим очима почну да размишљају? Уосталом, кад вам „заменик директора“ уваљује „фајзер“ (иначе је оспорио ефикасност „синофарм“ вакцине!?), тражи да сами потпишете сагласност. Око 80 одсто пунолетних Израелаца је послушало свог „заменика директора“. Примило „фајзер“. И? Сам пао, сам се убио!
А шта је то „заменик директора“ досад чинио? Викали су да су струка. И: прво су знали, неупитно, да се мора примити вакцина. Онда и – ревакцина. Сада, неупитно – трећа вакцина. А једна „директорка“ јавља да следи – четврта вакцина. Више нико не спомиње магичну реч „струка“. Одустали су и да нам саветују да перемо руке.
Иако су медији затворени за нормалан проток информација, немачки „Велт“ није могао а да не уважи прорачун стручног поштеног бројача да „корона највероватније није била узрок смрти у 80 одсто случајева њој званично приписаних“. Осамдесет одсто!?
Наши „заменици директора“ не воле да читају вести, али виде да је „цивилизацијски неприхватљиво“ што ти људи (који читају) додатно збуњују „потпуно збуњени и фрустрирани народ коме је свега доста и који у обиљу информација не зна како да се понаша“.

МАТЕМАТИЧКИ МОДЕЛИ ЗА БОГАЋЕЊЕ Ко то тамо збуњује народ? При тако „поузданом“ бројању и уз помоћ ПЦР теста у чију непоузданост не сумња ни Светска здравствена организација – Велика Британија је имала 80 хиљада људи чија се смрт званично водила као смрт од ковида 19. Влада те земље је бројала у складу с математичким моделом који је лане лансирао Нил Фергусон и који је најавио – 600.000 мртвих. Ваљда да утеши и примири народ?
Успут речено, Фергусон је професор математичке биологије, а његове напоре је издашно финансирала Фондација Мелинде и Била Гејтса. То уопште није чудно у корона операцији.
Кад сте још 2017. у поље за претрагу на „гуглу“ унели упит „Ко је најмоћнији лекар на свету?“ (who is the most powerful doctor in the world?), резултат је био – Бил Гејтс. Несвршени студент права. Кад се Си-Ен-Би-Си (CNBC) на Светском економском форуму у Давосу јануарa 2019. заинтересовао за Гејтсов вакцинални филантропизам, рече Бил да јесте убацио 10 милијарди долара за двадесетак година у тај посао, али му се вратило 200 милијарди. Колико „заменика директора“ и чланова кризних штабова широм света чежњиво вири у том правцу? И мрвице су ту велике.

ЛИЦИТИРАЊЕ СЕ НАСТАВЉА Сад, кад је и најузоритији корона логор, Аустралија, одлучила да се више не користи „умро од короне“ него „умро с короном“ – оглашава се Ротшилдов магазин „Економист“ – својом табелом смртности.
Они који су постали славни по мекдоналдс-индексу сада рачунају: официјелно, како је јављала Гејтсова Светска здравствена организација, умрло је 4,5 милиона људи од ковида. Није тачно. Ма, ни близу. Најмање 15,2 а вероватно читавих 18,1 милиона. Како су дошли до тих бројева? Ту се и злогуки Фергусон појављује као аматер.
Пронашли су: да се не упусују они који нису били позитивни (?!), да болнице нису ажурне, а мора се урачунавати и колико је људи умрло што болнице закићене ознакама „ковид амбуланте“ нису примале друге болеснике. И пошто је „закључана“ светска економија, тек то производи смртоносне последице!
Ево, Мадагаскар, који је живео од туризма, објављује „Економист“, доведен је пред драматични распад а становништво је на граници глади. Дирљива брижност! Али сваки дан је у овом свету – у коме беспризорни богаташи за луде екскурзије од 11 минута у свемир троше десетине милиона долара – од глади је пре ковид експеримента умирало 24.962 људских бића. Дневно! Колико милиона ручкова је бачено да би тај „помрачени ум“, кад се нађе међу звездама, схватио колико је Земља „крхка“.
Не знам да ли је наш „заменик директора“ прочитао да је по црном „Економистовом“ индексу Србија пета. Испред нас су само Перу, Бугарска, Северна Македонија и Русија. Број мртвих од короне у Србији је увећан четири и по пута! И тако може да се цени његов рад.
Ствари се изврћу наглавачке. Време је да се одговорност за све ковид штете пребаци на националне владе. Јапански премијер Наото Кан, коме је пало у задатак да у корони организује најбесмисленије олимпијске игре од времена кад су настале, поднео је оставку. Народно поверење је пало испод пристојне границе.
Многи властољуби у свету га неће следити, али чекају их драме. Јер неће ваљда Светски економски форум у Давосу, Трилатерала, Ротшилди и ини наднационални „чимбеници“ да прихвате одговорност. Они само сугеришу.

ХИПОКРАТ ЈЕ, ИПАК, УМРО У НИРНБЕРГУ Следи нови манипулативни цунами. Сад ће се приговори неверних Тома употребљавати против њих. Јер да бисте нешто рекли, а да се чује, морате контролисати медије. Знате у чијим је то рукама.
Пошто је „имунитет стада“ одбачен као циљ, сад ће се од људи широм света правити још веће стадо. Зато о уклањању маски – ни говора! Иако је то већ тужно. „Маске носе разбојници, а не хришћани“, шири се друштвеним мрежама порука грчког монаха онима који су маскирани хтели да посете његов манастир у Еродеји.
Има ли Хипократа на видику? „Преписиваћу лечење на добробит својих пацијената у складу са мојим способностима и мојим расуђивањем и никада никоме нећу нанети зло. Никоме нећу, чак и ако ме замоли, преписати смртоносни отров нити ћу му дати савет који може проузроковати његову смрт“, срочио је тај Грк лекарски завет пре два и по миленијума.
Кад се, по званичној статистици, на Западу (САД, Европска унија, Велика Британија) на дан 30. августа 2021. зброје смртни случајеви од вакцине, добијамо – 38.488 случајева и 6.263.922 случајева с тежим последицама. При томе, произвођачи вакцина су 2021. добили само одобрења за условну употребу у хитним случајевима од агенција, чија је добронамерност крајње сумњива.
Све је у директној супротности и с Нирнбершким кодексима. Да подсетимо, у Нирнбергу је после нацистичких експеримената, над којима се згражавала планета, одлучено да се „људски субјекти у медицинским експериментима не смеју присиљавати на учешће“. Зато се, ваљда, неки гејтсомудрац сетио да вакцинисани потписују да – желе оно о чему не знају ништа!? Менгеле није био толико циничан. У Нирнбергу је речено да они који желе да учествују у експериментима морају бити истински информисани да би дали свој пристанак!
Ко је у овом кркљанцу истински информисан? И докле ће се одржавати овакво стање?


2 коментара

  1. Каква црна “струка”. Одавно је претворена у трговачког агента Big Pharma преко баре и код нас.”Лекови” одавно не лече већ “гаје”, односно држе болести под контролом.Становништво се претвара у зависника од лекова.Фајзер је већ правоснажно осуђиван за давање мита.

  2. Moj kolega i prijatelj je umro od Kovida prošle nedelje. Imao je 47 godina. Iza sebe je ostavio suprugu i troje maloletne dece. Bio je tri nedelje priključen na kiseonik, potom je stavljen na respirator. Nije se izvukao, nažalost. Nije bio vakcinisan. Nikada nije bio bolestan ozbiljnije. Pitanje za Reljića – od čega je umro?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *