САН КАПИТАЛИСТА ПОСТАЈЕ СТВАРНОСТ?

БИОЛОШКО ОРУЖЈЕ И НОВА ТОТАЛНА КОНТРОЛА

Због чега Дијего Фузаро тврди: „Вирус корона постао је инструмент за оснаживање глобализације и убрзање њених најважнијих процеса, па сведочимо двема великим последицама овог вируса. Прва је нови хладни рат, овог пута између Кине и САД, а друга је да добијамо ауторитаристички капитализам који је заснован на насиљу”

Употреба биолошког оружја није одскора. Историја памти сер Џефрија Амхерста, који је, у договору са енглеском краљевском кућом, северноамеричким Индијанцима делио ћебад заражену богињама, и тако убио на стотине хиљада људи. Амхерст је заслужна личност британске историје, јер је, у борби за Канаду, победио Французе.
Биолошки рат се наставио. Један од његових кључних, а прећутаних, учесника био је др Курт Блом, Хитлеров генерал који је вршио, од 1943. године, огледе на логорашима, експериментишући бацилом куге и сарином који би против непријатеља могли да се распршују из ваздуха. Такође, Блом је, за рачун нациста, покушавао да открије вакцине која изазивају канцерогене промене у организму, за које се сматра да су, у сарадњи војноиндустријског комплекса у САД и великих фармацеутских кућа, развијене после Другог светског рата, и чије последице су такве да ће ускоро, по неким проценама, трећина човечанства боловати од разних видова канцерогених обољења. Блому је суђено у Нирнбергу, али је, као и више од хиљаду Хитлерових научника, склоњен од очију јавности и премештен у САД, где је наставио своје огледе, у оквиру пројеката типа МК Ултра. Радио је и за тзв. „Биг фарму“, и живео као богат и успешан Американац све до 1969. године. Дочекао је да види примену дефолијаната распршиваних методом кемтрејлса у рату у Вијетнаму. Могао је бити поносан на своју „научну каријеру“.
Познати енглески истраживач Крис Еверард указао је на земље које су жестоко биле погођене вирусом корона у првом таласу – почев од Ирана, који је „крв на очима“ англоционизму, до Шпаније и Италије, које су, после Велике Британије, биле прве на реду чекања за излазак из Европске уније. У Италији су нарочито биле погођене најразвијеније, северне области, спремне да гласају за жестоког евроскептика Матеа Салвинија.

* Цео текст је доступан претплатницима или у штампаном издању *

 


Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.