Bil Gejts, vakcinacija i čipovanje u znaku 666

Piše LEONID SAVIN

Prenosimo tekst uglednog ruskog politikologa Leonida Savina o čudnim koincidencijama vezanim za vakcinu protiv virusa korona – objavljen na internet-portalu „Geopolitika“

Postoji mnoštvo teorija zavere: neki veruju u postojanje reptila koji čine političku elitu u Sjedinjenim Državama, drugi su uvereni da kompanija „Koka-Kola“ koristi krv hrišćanskih beba da bi pravila svoje napitke. Postoje očevici „hemtrejlova“ i zagovornici nošenja kape od aluminijumske folije u vreme gledanja televizije, kako bi se sačuvali od razornih talasa koji peru mozak. Skeptičan sam prema tome. Premda se često proročanstva iz Svetog pisma tumače kao komentari povodom nekog tehnološkog otkrića ili događaja. Ali postoje i stvarne činjenice koje je besmisleno opovrgavati, s obzirom na to da su dokumentovane. U takve spadaju postojanje Bilderberg grupe, programi CIA, tipa „MK ultra“ ili Soroševo finansiranje sumnjivih političkih aktivnosti u nizu zemalja.

ČUDNOVATI PATENT Slučaj koji ćemo opisati odnosi se na zvanično dokumentovanu činjenicu, iako je u njoj očigledna i Biblijska napomena. To je patent kodiran pod br. WO/2020/060606, registrovan 26. marta 2020. godine. Zahtev za registraciju patenta podnela je još 20. juna 2019. godine kompanija „Majkrosoft“, na čijem čelu se nalazi Bil Gejts, a 22. aprila 2020. patent stiče međunarodni status. Naziva se „Sistem kriptovalute, koji koristi podatke o telesnoj aktivnosti“.
Kakav je to izum koji su odlučili da patentiraju predstavnici kompanije „Majkrosoft“? Na sajtu, u rezimeu patenta piše: „Aktivnost ljudskog tela povezanog sa zadatkom koji se pruža korisniku može se koristiti u procesu rudarenja kriptovalutnog sistema. Server može da zada zadatak uređaju korisnika koji je komunikativno povezan sa serverom. Senzor koji je komunikativno povezan ili koji je smešten u korisnikov uređaj, može da meri telesnu aktivnost korisnika. Podaci o telesnoj aktivnosti mogu biti generisani na osnovu telesne aktivnosti korisnika. Sistem kriptovalute, komunikativno povezan sa korisnikovim uređajem, može da proveri da li podaci telesne aktivnosti odgovaraju uslovima propisanim sistemom kriptovalute (jednom ili više) i da obezbede kriptovalutu korisniku čiji su podaci telesne aktivnosti provereni.“
Drugim rečima, u telo će se ugrađivati čip, koji ima ulogu kontrolnog organa i prati usklađenost karakteristika svakodnevne aktivnosti neke kriptovalute. Ako se uslovi ispune, čovek dobija određene bonuse, koje može potrošiti na nešto.
U detaljnom opisu „izuma“ navodi se 28 koncepcija kako se dati uređaj može koristiti.
Pored toga, predstavljen je spisak država za koje je i predviđen dati uređaj. To su, faktički, sve države-članice UN, pri tome su posebno naznačene regionalne strukture – Evropski patentni biro, Evroazijska patentna organizacija i dve afričke organizacije za zaštitu intelektualne svojine.

POD ŽIGOM ZVERI Iako čipovanje tela nije nešto novo – na primer, u Sjedinjenim Državama odavno postoji Masonski program identifikacije dece i omladine, a ljudi, koji sebe nazivaju kiborzima, ugrađuju različite implante – zanimljiva je činjenica da u ovom procesu učestvuje kompanija „Majkrosoft“.
I zbog čega su patentu dali kod 060606? Da li je u pitanju slučajno podudaranje ili svesni odabir znaka, koji apostol Jovan u Apokalipsi naziva žigom zveri?
Ime Bila Gejtsa se sada stalno pominje u kontekstu njegovih interesovanja za farmaceutske kompanije, vakcinacije i finansiranje SZO. Mada se globalistički masovni mediji trude da istaknu Bila Gejtsa kao velikog filantropa i da ga svim silama zaštite od napada i kritika, teško da im uspeva da sakriju celu paukovu mrežu veza.
Postoji još jedan projekat koji se odnosi na kompaniju Bila Gejtsa. To je projekat digitalnog identiteta, Alijansa ID2020. Na glavnoj stranici sajta piše da se projekat bavi pitanjima digitalnog prava od 2016. godine, a 2018. Alijansa je radila zajedno sa Visokim komesarijatom UN za izbeglice. U Alijansu, pored firme „Majkrosoft“, ulaze i Rokfeler fondacija, dizajnerski studio IDEO.org (kancelarije su smeštene u San Francisku i Njujorku), firma za konsalting „Aksenčur“ i GAVI – Alijansa za vakcinaciju, firma koja se bavi aktivnom promocijom i distribucijom različitih vakcina po celom svetu. Sekretarijat Alijanse se nalazi u Njujorku.
Zanimljivo je da GAVI obuhvata uglavnom afričke i azijske zemlje. U Evropi je organizacija aktivna samo u Albaniji, Hrvatskoj, Moldaviji i Ukrajini, a na Kavkazu u Gruziji, Jermeniji i Azerbejdžanu. Istovremeno, GAVI je povezan sa Fondacijom Bila i Melinde Gejts, Svetskom bankom, Svetskom zdravstvenom organizacijom i Unicefom. Svi su označeni kao partneri-osnivači!
GAVI se od februara 2020. godine bavi i pitanjima virusne infekcije korona. Organizaciju predvodi doktor Set Berkli. Mada se centar GAVI nalazi u Ženevi, Berkli je rodom iz Njujorka, epidemiolog je po obrazovanju i naučni saradnik Saveta za spoljne poslove. Krajem osamdesetih osam godina je radio za Rokfeler fondaciju. Pored toga, on je i u odboru fondacije „Akumen“ sa sedištem u Njujorku.
Dakle, utvrđena je još jedna povezujuća nit. Bogoslovska tumačenja koda patenta možemo ostaviti bogoslovskim stručnjacima. Ali činjenica je da postoji duboka uzajamna povezanost struktura, kao što su Rokfeler fondacija, „Majkrosoft“, farmaceutski lobi i Svetska banka, da ne spominjemo usluge postojećih sekundarnih struktura. Oni se trude da igraju ulogu nadnacionalne vlade, neprestano ističući to da se nacionalne države u sadašnjem trenutku ne mogu izboriti sa epidemijama, bolestima, problemom gladi itd. Ali kako je pokazalo iskustvo Kine – mogu. Samo, na Zapadu to ne mogu i ne žele da shvate, umnogome i zbog toga što ne žele da dele vlast. A globalistički mediji će nastaviti svoje informacione kampanje u kojima će krivci biti bilo gde, samo ne na Zapadu. Očigledno je da su upravo sada, kada su počeli da se pojavljuju dodatni podaci o virusu korona, aktivirali lažne vesti o ulozi Kine u epidemiji i manipulaciji statistikom.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *