Бил Гејтс, вакцинација и чиповање у знаку 666

Пише ЛЕОНИД САВИН

Преносимо текст угледног руског политиколога Леонида Савина o чудним коинциденцијама везаним за вакцину против вируса корона – објављен на интернет-порталу „Геополитика“

Постоји мноштво теорија завере: неки верују у постојање рептила који чине политичку елиту у Сједињеним Државама, други су уверени да компанија „Кока-Кола“ користи крв хришћанских беба да би правила своје напитке. Постоје очевици „хемтрејлова“ и заговорници ношења капе од алуминијумске фолије у време гледања телевизије, како би се сачували од разорних таласа који перу мозак. Скептичан сам према томе. Премда се често пророчанства из Светог писма тумаче као коментари поводом неког технолошког открића или догађаја. Али постоје и стварне чињенице које је бесмислено оповргавати, с обзиром на то да су документоване. У такве спадају постојање Билдерберг групе, програми ЦИА, типа „МК ултра“ или Сорошево финансирање сумњивих политичких активности у низу земаља.

ЧУДНОВАТИ ПАТЕНТ Случај који ћемо описати односи се на званично документовану чињеницу, иако је у њој очигледна и Библијска напомена. То је патент кодиран под бр. WO/2020/060606, регистрован 26. марта 2020. године. Захтев за регистрацију патента поднела је још 20. јуна 2019. године компанија „Мајкрософт“, на чијем челу се налази Бил Гејтс, а 22. априла 2020. патент стиче међународни статус. Назива се „Систем криптовалуте, који користи податке о телесној активности“.
Какав је то изум који су одлучили да патентирају представници компаније „Мајкрософт“? На сајту, у резимеу патента пише: „Активност људског тела повезаног са задатком који се пружа кориснику може се користити у процесу рударења криптовалутног система. Сервер може да зада задатак уређају корисника који је комуникативно повезан са сервером. Сензор који је комуникативно повезан или који је смештен у корисников уређај, може да мери телесну активност корисника. Подаци о телесној активности могу бити генерисани на основу телесне активности корисника. Систем криптовалуте, комуникативно повезан са корисниковим уређајем, може да провери да ли подаци телесне активности одговарају условима прописаним системом криптовалуте (једном или више) и да обезбеде криптовалуту кориснику чији су подаци телесне активности проверени.“
Другим речима, у тело ће се уграђивати чип, који има улогу контролног органа и прати усклађеност карактеристика свакодневне активности неке криптовалуте. Ако се услови испуне, човек добија одређене бонусе, које може потрошити на нешто.
У детаљном опису „изума“ наводи се 28 концепција како се дати уређај може користити.
Поред тога, представљен је списак држава за које је и предвиђен дати уређај. То су, фактички, све државе-чланице УН, при томе су посебно назначене регионалне структуре – Европски патентни биро, Евроазијска патентна организација и две афричке организације за заштиту интелектуалне својине.

ПОД ЖИГОМ ЗВЕРИ Иако чиповање тела није нешто ново – на пример, у Сједињеним Државама одавно постоји Масонски програм идентификације деце и омладине, а људи, који себе називају киборзима, уграђују различите импланте – занимљива је чињеница да у овом процесу учествује компанија „Мајкрософт“.
И због чега су патенту дали код 060606? Да ли је у питању случајно подударање или свесни одабир знака, који апостол Јован у Апокалипси назива жигом звери?
Име Била Гејтса се сада стално помиње у контексту његових интересовања за фармацеутске компаније, вакцинације и финансирање СЗО. Мада се глобалистички масовни медији труде да истакну Била Гејтса као великог филантропа и да га свим силама заштите од напада и критика, тешко да им успева да сакрију целу паукову мрежу веза.
Постоји још један пројекат који се односи на компанију Била Гејтса. То је пројекат дигиталног идентитета, Алијанса ИД2020. На главној страници сајта пише да се пројекат бави питањима дигиталног права од 2016. године, а 2018. Алијанса је радила заједно са Високим комесаријатом УН за избеглице. У Алијансу, поред фирме „Мајкрософт“, улазе и Рокфелер фондација, дизајнерски студио IDEO.org (канцеларије су смештене у Сан Франциску и Њујорку), фирма за консалтинг „Аксенчур“ и ГАВИ – Алијанса за вакцинацију, фирма која се бави активном промоцијом и дистрибуцијом различитих вакцина по целом свету. Секретаријат Алијансе се налази у Њујорку.
Занимљиво je да ГАВИ обухвата углавном афричке и азијске земље. У Европи је организација активна само у Албанији, Хрватској, Молдавији и Украјини, а на Кавказу у Грузији, Јерменији и Азербејџану. Истовремено, ГАВИ је повезан са Фондацијом Била и Мелинде Гејтс, Светском банком, Светском здравственом организацијом и Уницефом. Сви су означени као партнери-оснивачи!
ГАВИ се од фебруара 2020. године бави и питањима вирусне инфекције корона. Организацију предводи доктор Сет Беркли. Мада се центар ГАВИ налази у Женеви, Беркли је родом из Њујорка, епидемиолог је по образовању и научни сарадник Савета за спољне послове. Крајем осамдесетих осам година је радио за Рокфелер фондацију. Поред тога, он је и у одбору фондације „Акумен“ са седиштем у Њујорку.
Дакле, утврђена је још једна повезујућа нит. Богословска тумачења кода патента можемо оставити богословским стручњацима. Али чињеница је да постоји дубока узајамна повезаност структура, као што су Рокфелер фондација, „Мајкрософт“, фармацеутски лоби и Светска банка, да не спомињемо услуге постојећих секундарних структура. Они се труде да играју улогу наднационалне владе, непрестано истичући то да се националне државе у садашњем тренутку не могу изборити са епидемијама, болестима, проблемом глади итд. Али како је показало искуство Кине – могу. Само, на Западу то не могу и не желе да схвате, умногоме и због тога што не желе да деле власт. А глобалистички медији ће наставити своје информационе кампање у којима ће кривци бити било где, само не на Западу. Очигледно је да су управо сада, када су почели да се појављују додатни подаци о вирусу корона, активирали лажне вести о улози Кине у епидемији и манипулацији статистиком.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *