NATO AGENDA

Da li oni koji su potpisali ugovor s narodom pokušavaju da svojim akcijama skrenu pažnju s NATO zločina 1999. godine?

Srbi! Nismo krivi! NATO je zločinac. Braćo i sestre, mi Srbi smo žrtve! Ko vam drugačije kaže – laže! Hiljade građana Srbije, naših prijatelja, dece, rođaka umire od raka izazvanog NATO bombama. Niko ne odgovara.

MOLITVA ZA SVE Završi se prva, čista nedelja Časnog posta. Malo sam okasnio na Svetu liturgiju prošle nedelje u Vrnjačkoj Banji, te ostah pred otvorenim vratima hrama da iz porte slušam predivno pojanje i blage reči sveštenika. Stojeći napolju, nisam jedini okasnio, setih se reči Svetog Jovana Zlatoustog iz Vaskršnje poslanice, „i vi koji ste okasnili vi ste Gospodu najmiliji“, te mi bi lakše. Hram posvećen rođenju Presvete Bogorodice beše prepun dece, žena, muškaraca svih uzrasta –najbolji dokaz koliko Srbi, ma šta drugi pričali, poštuju svoju veru pravoslavnu i svoju Srpsku pravoslavnu crkvu. Tokom liturgijskog obreda pomolismo se da Gospod pomene u carstvu svom sve one koji nas vole, kao i sve one koji nas mrze. Toliko o Srbima pravoslavne vere koje u svetu pokušavaju da predstave kao tvorce svih mogućih zala.
U glavi 48 Krmčije, prema ljudima s telesnim manama i uopšte prema nemoćnima traži se da ophođenje bude besprekorno. Za one koji se rugaju takvima predviđena je kazna (Miodrag Petrović, Krmčija Svetog Save, Beograd, 1990, str. 21).
Toliko za one koji misle da su otkrili pomoć hendikepiranim. Zakonopravilom je to kod Srba propisano još pre 800 godina. Zašto Zakonopravila nema u nastavnom programu u Srbiji ne umem vam reći.
U „Pečatu“ (broj 176 i 180 iz 2011. godine) pisao sam o Andersu Brejviku, njegovom zločinu i pokušaju da se Srbi na svaki način umešaju u njegovo zlodelo. Nažalost, sličan zločin se ponovio na Novom Zelandu. Saučešće porodicama stradalih. Ponovo je, u novinama, na televiziji, internetu, ubica povezan sa Srbima i srpskom istorijom. Zašto je to tako?
Marta meseca ove 2019. godine biće punih dvadeset godina od kako su NATO zlikovci izveli nezapamćen zločin nad jednom državom, SR Jugoslavijom i njenim građanima. Zločin, bolje rečeno genocid u kontinuitetu, jer posledice smrtonosnog divljanja NATO zlikovaca osećaju i generacije koje nisu bile ni rođene u vreme njihovog nepojamnog zločina. Da je izvršen stravičan zločin – genocid, većini svetske javnosti je jasno i ona više to ne krije.

O ROZE KECELJAMA Zagovornici i izvršioci zločina bi hteli da se zločin zaboravi. Kao što nisu birali sredstva kad su zločin činili, tako ni danas ne biraju sredstva kako bi skrenuli pažnju građana Srbije i svetske javnosti sa učinjenog zločina. Ako je potrebno, organizovaćemo nove zločine, izazivati nemire, praviti demonstracije, protestovati protiv svega i svačega širom sveta, samo da se Vlasi ne dosete o čemu se radi. Zločinac se uvek vraća na mesto zločina i njemu je danas važno da se u zemlji gde je zločin napravljen on zaboravi. Kako se približava 24. mart, nervoza NATO zlikovaca je sve veća. Na videlo su ponovo izvukli Madlen Olbrajt, koju su kao devojčicu čuvali Srbi u Vrnjačkoj Banji, da u Pragu govori o NATO ubicama, kao o mirovnoj i humanitarnoj organizaciji!? NATO želi da svet zaboravi njegov zločin učinjen 1999. godine.
U Srbiji NATO domaći stipendisti dobili su naredbu da prave skandale i nerede na svaki način. Oblače spomenike srpskih učenih ljudi, Dositeja Obradovića, Jovana Cvijića i Njegove blaženopočivše svetosti patrijarha Pavla u kecelje. Borba za ženska prava. Na navučenu roze kecelju Dositeju, Sofija Teodorović iz Trsta bi se samo setno nasmešila.
Čelnici koji su potpisali ugovor s narodom s kojim su mirno šetali subotom, izgleda da su dopisali aneks ugovora sa NATO-om, u kome je navedeno upadanje u RTS, izazivanje policije i na svaki način skretanje pažnje s NATO zločinstva 1999. Ne sumnjam da će najveće demonstracije praviti u subotu, 23. i nedelju, 24. marta. Možda se i sami obese na Terazijama, ako tako piše u aneksu ugovora.
Vlast koja ima javne ugovore (mada mi ne znamo šta u njima piše) s NATO monstrumima ne sprečava divljanje.
Nije za odbacivanje ni činjenica da se ove nedelje donosi presuda Radovanu Karadžiću u Hagu. U svim medijima se ističe da je ubica s Novog Zelanda slušao pesmu gde se Radovan pominje.
Molimo se za srpske heroje Radovana Karadžića, Ratka Mladića, kapetana Dragana. Pomolimo se za sve zatočene Srbe u evrounijatskim tamnicama: Martića, Pavkovića, Miloševića. Setimo se Džulijana Asanža. Čuvajmo Republiku Srpsku. Uz Božju pomoć i našu tvrdu veru. Dogodine u Prizrenu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *