Od oca je ostanulo sinu

Da bi Srbe i u Srbiji ustaška kama mogla stići, jer se od nje ne može uteći, pokazali su ovih dana na auto-putu navodno fudbalski navijači naoružani sekirama, kamama i batinama

Srbi! Nismo krivi! NATO je zločinac! Braćo i sestre, mi Srbi smo žrtve! Ko vam drugačije kaže – laže! Hiljade građana Srbije umire od raka. Niko ne odgovara.

U SLAVU ZLOČINA Zaklela se zemlja raju da se tajne sve saznaju. Mudra izreka sačuvana u narodnoj pametarnici Srba pokazala se istinitom. Od Blage Marije 4. avgusta i kasnije unedogled na videlo je izašlo sve zlo zločina koje se u međuvremenu skrivalo u oblandama evrounijatske demokratije. Ustaše su slavile zločin počinjen nad Srbima 1995. godine. Slavili, pevali, podvriskivali i ordenje delili. Najveselija je, po običaju, bila oficir NATO monstruma, gospođa Kolinda, trenutno zaposlena na radnom mestu nečeg što se zove „Hrvatska“. Uz gospođu su se prvi put javno pojavili svi oni koji su ranije osuđivali zločine nad Srbima, pa zatim zaćutali, a u nedelju po Blagoj Mariji sakupili hrabrosti da se javno prikažu. Nema više nepoznanica, ako ih je ikad i bilo. Naše tetke su odavno znale da sa zločincima nema dogovora. Molile nas da se s njima nit združimo nit družimo, jer će nam se takva družba samo o glavu obiti. Naše tetke su odavno, verujem, na lepšem mestu. Neka počivaju u miru.

[restrict] Mi koji smo još uvek u ovozemaljskom carstvu valja da istini pogledamo u oči. Evrounijatska kamora, vatikanska dvoglava aždaja i njihovi izvršioci, naše komšije, javno su iskazale, kroz govore i pesmu, šta o Srbima i Srbiji misle. Govore ste verovatno čuli, te o njima pisati neću. Podsetiću na reči pesama uz koje su zločinci slavili pogrom ljudi, žena i dece, samo zato što su bili Srbi pravoslavne vere.
Mali Srbin trči poljem, a ja jurim da ga koljem. / Udri, obori, Srbina zakolji!
Drinu treba pregaziti, a Srbiju zapaliti. Neka gori neka plane, neka ništa ne ostane!
Oj, Hrvatska mati, Srbe ćemo klati!
Da će Srbe i u Srbiji ustaška kama stići, jer se od nje ne može uteći, pokazali su ovih dana na auto-putu u Srbiji. Navodno fudbalski navijači sa sekirama, kamama, batinama, krali su i lomili (kao što su njihovi očevi i dede radili; sa oca je ostanulo sinu) benzinske pumpe. Sve je bila provokacija nekolicine huligana, kakvih ima u svim narodima, bilo je stidljivo objašnjenje nekoliko NVO (čitaj pete kolone). Najveći petokolonaški deo se nije oglasio. U kafanskim razgovorima bi govorili da su sve to sitnice, da od komarca ne treba praviti magarca i odmah pozivali na nekadašnji, a izgleda još uvek važeći, komunističko-jugoslovenski princip reciprociteta. Kad ustaša učini kakav zločin, odmah se mora tražiti, ili ako se ne može pronaći, onda izmisliti slično delo koje je nekad učinio „ćetnik“ jer drugih Srba sem „ćetnika“ i nema.

OD ČEGA PITA NE BIVA Niko od „građanske“ Srbije, kako NATO peta kolona voli sebe da naziva, ćutaće kad čuje stih: Oj, Hrvatska mati, Srbe ćemo klati! Ali ako se negde u kafani ili prirodi, jer se na radiju i televizijama u Srbiji to ne može slušati, čuju stihovi: Oj, Srbijo mila mati, uvek ću te tako zvati. Mila zemljo, mili rode, na srcu si uvek mome! Dići će se kuso i repato i optužiti Srbe za sve što njihovi mali preparirani mozgovi mogu da smisle. Inače, pesma „Oj Srbijo“ još polovinom 19. veka i u njoj se peva samo o ljubavi prema Srbiji, Srbima i rodnoj grudi. Klanje ili ubijanje drugih nigde se ne pominju.
Verujem da će naša vlast neskrivene poruke pretnje upućene njoj, Srbima i državi Srbiji razumeti. Nema dogovora s onima koji vas žele zaklati i opljačkati! Sami ste mogli svojim očima videti na televiziji, internetu i sopstvenim ušima čuti na radio talasima. Ma koliko su njihovi čimbenici bili učinkoviti i laprdali na „hrvatskom“, Srbi su sve razumeli. Hoće „Hrvati“ da budu narod, da imaju svoj jezik, a nemaju ništa. Zna se od čega pita ne biva.
U svetu se vodi borba za život pojedinca. Zove se Džulijan Asanž. Znam, zašto mi, Srbi, koji imamo problema preko svoje glave, brinemo za njega. Jednostavno, mi Srbi smo uvek na strani pravde, ma koliko nas koštalo. Borba za pravdu u našim genima jača je od poslušnosti krivdi.
Šta je Asanž uradio? Objavio istinu da iza svake vidljive vlade sedi nevidljiva vlada, koja nikom ne polaže zakletvu i ne priznaje nikakvu odgovornost prema ljudima. Citirao je samo Teodora Ruzvelta, bivšeg predsednika SAD.
Molimo se za srpske heroje Radovana Karadžića, Ratka Mladića, kapetana Dragana. Verujte, i Asanž je heroj. Pomozimo našoj braći i sestrama koji žive na Kosovu i Metohiji. Njima je danas najteže. Čuvajmo Republiku Srpsku.

[/restrict]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *