Од оца је остануло сину

Да би Србе и у Србији усташка кама могла стићи, јер се од ње не може утећи, показали су ових дана на ауто-путу наводно фудбалски навијачи наоружани секирама, камама и батинама

Срби! Нисмо криви! НАТО је злочинац! Браћо и сестре, ми Срби смо жртве! Ко вам другачије каже – лаже! Хиљаде грађана Србије умире од рака. Нико не одговара.

У СЛАВУ ЗЛОЧИНА Заклела се земља рају да се тајне све сазнају. Мудра изрека сачувана у народној паметарници Срба показала се истинитом. Од Благе Марије 4. августа и касније унедоглед на видело је изашло све зло злочина које се у међувремену скривало у обландама евроунијатске демократије. Усташе су славиле злочин почињен над Србима 1995. године. Славили, певали, подврискивали и ордење делили. Највеселија је, по обичају, била официр НАТО монструма, госпођа Колинда, тренутно запослена на радном месту нечег што се зове „Хрватска“. Уз госпођу су се први пут јавно појавили сви они који су раније осуђивали злочине над Србима, па затим заћутали, а у недељу по Благој Марији сакупили храбрости да се јавно прикажу. Нема више непознаница, ако их је икад и било. Наше тетке су одавно знале да са злочинцима нема договора. Молиле нас да се с њима нит здружимо нит дружимо, јер ће нам се таква дружба само о главу обити. Наше тетке су одавно, верујем, на лепшем месту. Нека почивају у миру.

[restrict] Ми који смо још увек у овоземаљском царству ваља да истини погледамо у очи. Евроунијатска камора, ватиканска двоглава аждаја и њихови извршиоци, наше комшије, јавно су исказале, кроз говоре и песму, шта о Србима и Србији мисле. Говоре сте вероватно чули, те о њима писати нећу. Подсетићу на речи песама уз које су злочинци славили погром људи, жена и деце, само зато што су били Срби православне вере.
Мали Србин трчи пољем, а ја јурим да га кољем. / Удри, обори, Србина закољи!
Дрину треба прегазити, а Србију запалити. Нека гори нека плане, нека ништа не остане!
Ој, Хрватска мати, Србе ћемо клати!
Да ће Србе и у Србији усташка кама стићи, јер се од ње не може утећи, показали су ових дана на ауто-путу у Србији. Наводно фудбалски навијачи са секирама, камама, батинама, крали су и ломили (као што су њихови очеви и деде радили; са оца је остануло сину) бензинске пумпе. Све је била провокација неколицине хулигана, каквих има у свим народима, било је стидљиво објашњење неколико НВО (читај пете колоне). Највећи петоколонашки део се није огласио. У кафанским разговорима би говорили да су све то ситнице, да од комарца не треба правити магарца и одмах позивали на некадашњи, а изгледа још увек важећи, комунистичко-југословенски принцип реципроцитета. Кад усташа учини какав злочин, одмах се мора тражити, или ако се не може пронаћи, онда измислити слично дело које је некад учинио „ћетник“ јер других Срба сем „ћетника“ и нема.

ОД ЧЕГА ПИТА НЕ БИВА Нико од „грађанске“ Србије, како НАТО пета колона воли себе да назива, ћутаће кад чује стих: Ој, Хрватска мати, Србе ћемо клати! Али ако се негде у кафани или природи, јер се на радију и телевизијама у Србији то не може слушати, чују стихови: Ој, Србијо мила мати, увек ћу те тако звати. Мила земљо, мили роде, на срцу си увек моме! Дићи ће се кусо и репато и оптужити Србе за све што њихови мали препарирани мозгови могу да смисле. Иначе, песма „Ој Србијо“ још половином 19. века и у њој се пева само о љубави према Србији, Србима и родној груди. Клање или убијање других нигде се не помињу.
Верујем да ће наша власт нескривене поруке претње упућене њој, Србима и држави Србији разумети. Нема договора с онима који вас желе заклати и опљачкати! Сами сте могли својим очима видети на телевизији, интернету и сопственим ушима чути на радио таласима. Ма колико су њихови чимбеници били учинковити и лапрдали на „хрватском“, Срби су све разумели. Хоће „Хрвати“ да буду народ, да имају свој језик, а немају ништа. Зна се од чега пита не бива.
У свету се води борба за живот појединца. Зове се Џулијан Асанж. Знам, зашто ми, Срби, који имамо проблема преко своје главе, бринемо за њега. Једноставно, ми Срби смо увек на страни правде, ма колико нас коштало. Борба за правду у нашим генима јача је од послушности кривди.
Шта је Асанж урадио? Објавио истину да иза сваке видљиве владе седи невидљива влада, која ником не полаже заклетву и не признаје никакву одговорност према људима. Цитирао је само Теодора Рузвелта, бившег председника САД.
Молимо се за српске хероје Радована Караџића, Ратка Младића, капетана Драгана. Верујте, и Асанж је херој. Помозимо нашој браћи и сестрама који живе на Косову и Метохији. Њима је данас најтеже. Чувајмо Републику Српску.

[/restrict]

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *