Vučić: Dobili smo priznanje i podršku, “Himalaji” pred nama

Godina 2025, koja se pominje u Strategiji o proširenju EU nije garancija, ali je važan podstrek građanima i priznanje da smo uradili bitne stvari i da smo s ljudima iz EK učinili mnogo značajnog, rekao je danas predsednik Srbije Aleksanadr Vučić.

Obraćajući se novinarima nakon razgovora s evropskim komesarom za proširenje Johanesom Hanom, na zajedničkoj pres konferenciji, Vučić je ukazao da su, međutim, u odnosu na četiri zemlje i jednu teritoriju pred Srbijom najteži zadaci…

Građani će reći da li je budućnost SR u Evropi,što ima cenu

Predsednik Srbije Alerksandar Vučić izjavio je danas da je njegova obaveza da izađe pred narod i izneše svoje predloge, a da građani Srbije kažu da li smatraju da li je to dobro ili ne.

“Mislim da je to fer”, rekao je Vučić na zajedničkoj konferenciji za novinare sa evropskim komesarom Johanesom Hanom…

Da sam na Plenkovićevom mestu ne bih pominjao ratnu odštetu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da u posetu Hrvatskoj ide u dobroj veri, a da će srpsku delegaciju činiti stručni ljudi, koji žele da rešavaju probleme iz prošlosti, ali da pre svega razgovaraju o budućnosti.

“Nadam se da će i druga strana biti konstruktivna”, istakao je srpski predsednik u susret poseti u koju ide na poziv predsednice Hrvatske Kolinde Grabar Kitarović…

Vučić se sastao sa Hanom

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas oko 13.30 časova na Andrićevom vencu u Beogradu sa evropskim komesarom za pregovore o proširenju i susedsku politiku Johanesom Hanom.

2 komentara

  1. Kaze Predsednik.Ili cemo uci u EU ili cemo propadati kao i do sada.U prevodu EU ili propast.Ili evropa nema alternativu.Mozda bi bilo racionalnije,umnije,pametnije rezonovati da mozda politika koju vodimo i put kojim idemo evo skoro 20.godina nije dobar.Mozda bi trtebalo promeniti kurs ili politiku.Ovako ispada .Samo je politika dobra cak od;icna a ostalo nista ne valja.Naprosto tako nemoze biti.Problem je sto u Srbiji nema ko da povede ovaj narod.Pogledajte beogradske izbore pa to je kataklizma.No o tome neki drugi put.

  2. U Srbiji je jedino pametan narod, obični narod. Političare sve do jednog kupi zapad kada dođu na vlasi a i mnogo pre toga. Ovo besomučno, beskrajno navaljivanje u EU ne može niko da razume, izgleda da nemaju informaciju da se EU već godinama raspada. Izgleda da nam nema druge nego večiti put ka EU. Bolje i to nego da tamo stignemo.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *