Вучић: Добили смо признање и подршку, “Хималаjи” пред нама

Година 2025, коjа се помиње у Стратегиjи о проширењу EУ ниjе гаранциjа, али jе важан подстрек грађанима и признање да смо урадили битне ствари и да смо с људима из EK учинили много значаjног, рекао jе данас председник Србиjе Aлексанадр Вучић.

Oбраћаjући се новинарима након разговора с европским комесаром за проширење Jоханесом Ханом, на заjедничкоj прес конференциjи, Вучић jе указао да су, међутим, у односу на четири земље и jедну териториjу пред Србиjом наjтежи задаци…

Грађани ће рећи да ли jе будућност СР у Eвропи,што има цену

Председник Србиjе Aлерксандар Вучић изjавио jе данас да jе његова обавеза да изађе пред народ и изнеше своjе предлоге, а да грађани Србиjе кажу да ли сматраjу да ли jе то добро или не.

“Mислим да jе то фер”, рекао jе Вучић на заjедничкоj конференциjи за новинаре са европским комесаром Jоханесом Ханом…

Да сам на Пленковићевом месту не бих помињао ратну одштету

Председник Србиjе Aлександар Вучић изjавио jе данас да у посету Хрватскоj иде у доброj вери, а да ће српску делегациjу чинити стручни људи, коjи желе да решаваjу проблеме из прошлости, али да пре свега разговараjу о будућности.

“Надам се да ће и друга страна бити конструктивна”, истакао jе српски председник у сусрет посети у коjу иде на позив председнице Хрватске Kолинде Грабар Kитаровић…

Вучић се састао са Ханом

Председник Србиjе Aлександар Вучић састао се данас око 13.30 часова на Aндрићевом венцу у Београду са европским комесаром за преговоре о проширењу и суседску политику Jоханесом Ханом.

2 коментара

  1. Kaze Predsednik.Ili cemo uci u EU ili cemo propadati kao i do sada.U prevodu EU ili propast.Ili evropa nema alternativu.Mozda bi bilo racionalnije,umnije,pametnije rezonovati da mozda politika koju vodimo i put kojim idemo evo skoro 20.godina nije dobar.Mozda bi trtebalo promeniti kurs ili politiku.Ovako ispada .Samo je politika dobra cak od;icna a ostalo nista ne valja.Naprosto tako nemoze biti.Problem je sto u Srbiji nema ko da povede ovaj narod.Pogledajte beogradske izbore pa to je kataklizma.No o tome neki drugi put.

  2. У Србији је једино паметан народ, обични народ. Политичаре све до једног купи запад када дођу на власи а и много пре тога. Ово бесомучно, бескрајно наваљивање у ЕУ не може нико да разуме, изгледа да немају информацију да се ЕУ већ годинама распада. Изгледа да нам нема друге него вечити пут ка ЕУ. Боље и то него да тамо стигнемо.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *